Rbi, Ty to masz fajowo bo Ci Mońka zasypia bez (.) mądrze żeś Ją przyzwyczaiła
Rubi, a jak wygląda takie przetykanie kanalików?
Bo mi w prawdzie P. w poradni laktacyjnej mówiła kiedys ze mam niedrożne jakies te kanaliki jak jeszcze się borykałam z tym zeby więcej leciało...
Mewa, moja to samo jakby mogła miec w buzi (.) całą noc to by mi chyba nawet nie pisneła i ładnie przespała.
No a dzis w dzien musiałam jej jednak znów dac bo jak usneła w nosidełku, to i tak później po godzince sie obudziła, a ze jej było mało spanka to ryk tylko i...musiałam
Trzewik - a nie masz Ty czasem zatkanych kanalików mlecznych??? przetykała Ci jakaś położna??? zawsze możesz sobie iść albo zadzwonić do poradni laktacyjnej ;-) Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi� - Poradnictwo laktacyjne w Polsce Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi
Rubi, a jak wygląda takie przetykanie kanalików?
Bo mi w prawdzie P. w poradni laktacyjnej mówiła kiedys ze mam niedrożne jakies te kanaliki jak jeszcze się borykałam z tym zeby więcej leciało...
Mewa, moja to samo jakby mogła miec w buzi (.) całą noc to by mi chyba nawet nie pisneła i ładnie przespała.
No a dzis w dzien musiałam jej jednak znów dac bo jak usneła w nosidełku, to i tak później po godzince sie obudziła, a ze jej było mało spanka to ryk tylko i...musiałam