a jak ty Anet po skończeniu karmienia? troche ci zazdroszcze że tak samo z siebei bo ja sie coraz bardziej boje jak to bedzie u nas - w sumie bez sensu na zapas ale z jednej strony bardzo żal a z drugiej chciałabym sie za siebie wziąć troche....
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Aneczka,no wlasnie tez mam taka nadzieje ze jak cieplo sie zrobi to wiecej plynow bedzie pila,bo teraz to tylko mleko z butli,ale i tak sie ciesze ze chociaz tyle
Baska,wlasnie bezproblemowo sie karmienie skonczylo,najpierw w ciagu dnaia wcale nie chciala cyca,tylko w nocy,a ostatnio to i w nocy jakos nie za bardzo,a budzila sie czesto,wiec zaczelam jej butle dawac(chociaz wczesniej wcale nie chciala),no i teraz raz w nocy tylko wstaje,a potem nad ranem i spi czasem nawet do 7-8....
A cycie ok,nie bola,nawet nie byly jakies za twarde,samo sie skonczylo powoli.....jak nacisne to jeszcze leci troche
Baska,wlasnie bezproblemowo sie karmienie skonczylo,najpierw w ciagu dnaia wcale nie chciala cyca,tylko w nocy,a ostatnio to i w nocy jakos nie za bardzo,a budzila sie czesto,wiec zaczelam jej butle dawac(chociaz wczesniej wcale nie chciala),no i teraz raz w nocy tylko wstaje,a potem nad ranem i spi czasem nawet do 7-8....
A cycie ok,nie bola,nawet nie byly jakies za twarde,samo sie skonczylo powoli.....jak nacisne to jeszcze leci troche
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No ja też bym tak chciała bezproblemowo...
Bez bólu i płaczu...
Choć moja to już w ogóle coraz mniej je. I tak się zastanawiam czy te 3-4 karmienia nie spowodują zaniku laktacji z czasem?
Bez bólu i płaczu...
Choć moja to już w ogóle coraz mniej je. I tak się zastanawiam czy te 3-4 karmienia nie spowodują zaniku laktacji z czasem?
megaczka
Fanka BB :)
Anet najważniejsze że i ty i Karolcia jesteście zadowolone :-)
MALINKA2109
Fanka BB :)
Mój to cyckowy chłopak cycuś musi być nawet do 7 razy dziennie!!! Nie wiem jak to będzie z odstawianiem!mam zamiar przed wakacjami chciałabym skończyć karmienie....
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No krócej i zdecydowanie mniej.
Dziś to tylko rano. Co chciałam jej dać po południu to ryk niesamowity. Chyba te zęby paskudne idą. Nawet przed snem nie zjadła. Chyba odkurzę laktator.
Dziś to tylko rano. Co chciałam jej dać po południu to ryk niesamowity. Chyba te zęby paskudne idą. Nawet przed snem nie zjadła. Chyba odkurzę laktator.
No moja tez jak była zdrowa to coraz mneij ciągnęła - tylko przd snem(2 razy dziennie) ładnie i mocno ssała, a tak to się wiła i tyle z jedzenia...
A teraz jak mnie moje przciwciała zawiodły bo choróbsko przyszło to sie zastanawiam jaki sens ma teraz karmienie jak juz po 6 miechu tych przeciwciał nie ma...;/
A teraz jak mnie moje przciwciała zawiodły bo choróbsko przyszło to sie zastanawiam jaki sens ma teraz karmienie jak juz po 6 miechu tych przeciwciał nie ma...;/
kaskax25
mama wspaniałej trójki
MIłoszek tez cycusiowy choc juz zauwazalnie mniej pije ale nad ranem dwa razy i dopoludnia raz do spanka potem wieczorkiem przed sapnem to roznie 4 i nawet 6 sie uzbiera. Sens dalszego karmienia?Bliskośc mamy, bezpieczenstwo i natura, naturalne mleczko. No i oszczedność oczywiście jakby nie było jest za darmoMój to cyckowy chłopak cycuś musi być nawet do 7 razy dziennie!!! Nie wiem jak to będzie z odstawianiem!mam zamiar przed wakacjami chciałabym skończyć karmienie....
magda12345
Mama Juli i Jasia
Malinka, Kasia widzę że to chłopcy są zdecydowanie bardziej cycusiowie bo mój Jasio tez koło 6 a czasem nawet więcej razy się cysia domaga, do spania to norma a zdarzy mu się i pół nocy ciągnąć dopóki mama się nie skapnie i go nie "odłączy" ech... ale mi to tam nie przeszkadza, dopóki synuś będzie chciał to mamusia będzie dawała ;-)
reklama
Podziel się: