reklama
magda12345
Mama Juli i Jasia
jejus dziewczyny a ja glupia myslałam, ze juz koniec problemow z piersiami. a tu mnie czeka jeszcze pogryzienie i wcale niełatwe zakonczenie karmienia, buuuu
trzymam kciuki za wszystkie ;-)
Gryzienie, fakt, bolesne, ale z odstawianiem niekoniecznie muszą być problemy. Mnie na szczęście ominęły;-) trzymam kciuki Sempe żebyś się szybko z laktacją uporała;-)
Moja Amelka tez ma dwa dolne ząbki i tak samo postępuje z cycią-ugryzie i śmieje się ja mówie,że nie wolno a ona wyrapia tylko oczy .Mewa, Marcelowiec też uzębiony i niestety już mnie pokąsił parę razy a jak odusnełam go od (.) i mu powiedziałam "tak nie wolno" to wybałuszył oczy tylko :-)
A dziś rano to mnie rozwalił na łopatki, na leżąco go karmiłam, on mnie ukąsił i to pierwszy raz mocno, ja syknęłam, a on podniósł oczka i uśmiechnął się pełną gębą po czym odwrocił głowę i poszedł spać! rozbójnik!!
też nie chcę zaprzestać jeszcze karmić, ale jak wyjdą górne zęby niedługo? i mnie takimi przytrzaśnie to brrrrr poza tym to kurcze, teraz to już nie jest przyjemność tylko strach, czy tym razem mnie znów ukąsi i jak bardzo :-(
Mojej tez dwa dolne rosną!
Oczywiscie mój męzu ich nie widzi tylko ja - jeden juz jakby sie przebił bo czuć pod palcem a drugi tylko lekko widoczny, a nieprzyjemnosci przy karmieniu to miałam jeszce przed ząbkami jak dziąsełkami chwyciła i jeszcze głową kręciło łooo jak to bolało - teraz na maxa boje się tych zębolów bbrrr....
Oczywiscie mój męzu ich nie widzi tylko ja - jeden juz jakby sie przebił bo czuć pod palcem a drugi tylko lekko widoczny, a nieprzyjemnosci przy karmieniu to miałam jeszce przed ząbkami jak dziąsełkami chwyciła i jeszcze głową kręciło łooo jak to bolało - teraz na maxa boje się tych zębolów bbrrr....
dzis mija tydzien odkąd przastałam odciągać mleczko dla Małej, bandazowałam się 2 dni i 2-3 razy musiałam sobie ulzyc w nocy bo piersi mi eksplodowały!! i tak od poniedziałku lezą sobie w staniku spokojnie;-) choc bardzo wrazliwe są w dotyku dlatego 24h chodze w biustonoszu.
zmieszyłam tez stanik z 90F na 80D:-)
zmieszyłam tez stanik z 90F na 80D:-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ty mnie sempe nie dobijaj ja tez chce mniejsze!
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
A ja poprosze o troszke wieksze,co?;-)
A wczoraj sie usmialam ,bo Gosia znalazla czekolade,a ja mowie ze to Karoliny,a ona ,no jak Karolinka jeszcze nie zjada czekolady....a ja jej na to , ze ja zjem a ona wypije potem mleczko czekoladowe z cycia...he,he....
A wczoraj sie usmialam ,bo Gosia znalazla czekolade,a ja mowie ze to Karoliny,a ona ,no jak Karolinka jeszcze nie zjada czekolady....a ja jej na to , ze ja zjem a ona wypije potem mleczko czekoladowe z cycia...he,he....
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Kurcze a jak Ty to zrobiłaś??po 2 tygodniach laktacja zanikła, ból piersi miną a był niedozniesienia!!! mam znowu 2 plaskate racuchy;-)
Bo mi się już jakieś 3 miesiące wydaje że kończę karmienie :/ a tak naprawdę dalej na wieczór podaję Synkowi piersiaki <yes>
Ciekawa jestem kiedy całkowicie będe mogła odstawić Go od piersi??
Podziel się: