reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

Ja tez gotuje zupki sama, juz nawet z mieskiem. Miki wsuwa jak szalony, a jak posmakowal miesko to nie nadarzylam mu jedzonka na lyzeczke nabierac:tak: :-)

reklama
A ja wracam do tematu krztuszenia sie stalymi posilkami. U mnie podobnie jak u Agatki...wczoraj probowalam dac malej biszkopta (w prawie plynnej postaci, bo rozmiekczone woda) no i niestety wszystko wyladowalo na podlodze:(

Chyba i my o tym pisalysmy, ale na czerwcowkach tez polecaja takie cudenko...tylko podobno niedostepne w Polsce. Mozecie sprawdzic czy to gdzies u nas mozna kupic???

Sassy Teething Feeder and 16 Replacement Bags - for $10.99 |Baby Feeding - Teethers & Pacifiers

Ja znalazłam podobne na E-Bayu.W sklepach u nas nie wiedzą o co chodzi...Poszukaj Jagusiu bo to fajna rzecz.

Kociu - na ebayu w Polsce znalazlas? Mozesz mi linka podeslac? Wielkie dzieki:) Ja nawet nie wiem jak to sie po polsku nazywa...

Te gryzaczki sa super, moj Miki tez go ma i lubi go "urzywac". Chociazon nie ma problemu z ksztuszeniem, bo jak cosmu nie idzie to wywaa jeczkiem na wirzch;-) :-)

O prosze..nawet Marte zastalam a my sie zwykle rozmijamy:)
No kurcze...ale zeby tylko w USA je mozna bylo dostac?
Az mi sie nie chce wierzyc...Marta - jak to cudenko po polsku sie nazywa? Ja widze ze u nas to sie bez tego nie obejdzie..:(

Ale fajna rzecz!! Jak Allanek sie nie nauczy sam od siebie polykactoo chyba bede musiala o czyms takim pomyslec!!! Na razie skutkuje podawanie piciu po kazdym wiekszym kesie!!!

Chyba mnie przeklnieciale przedwczoraj na sniadanie moj maz zaserwowal Allankowi bule z pasztetem!!! Najlepsze bylo to ze nie chcial jej oddaccc ii ogole mu nie zaszkodzila!!!! W fotoalbumie wstawie fotki!!!

reklama
aaa, to z pasztetem ta bulka. No coz, jak mu smakowala i nie zaszkodzila, to co zrobic;-) :-)

Do góry