reklama
A ja wracam do tematu krztuszenia sie stalymi posilkami. U mnie podobnie jak u Agatki...wczoraj probowalam dac malej biszkopta (w prawie plynnej postaci, bo rozmiekczone woda) no i niestety wszystko wyladowalo na podlodze
Chyba i my o tym pisalysmy, ale na czerwcowkach tez polecaja takie cudenko...tylko podobno niedostepne w Polsce. Mozecie sprawdzic czy to gdzies u nas mozna kupic???
Sassy Teething Feeder and 16 Replacement Bags - for $10.99 |Baby Feeding - Teethers & Pacifiers
Chyba i my o tym pisalysmy, ale na czerwcowkach tez polecaja takie cudenko...tylko podobno niedostepne w Polsce. Mozecie sprawdzic czy to gdzies u nas mozna kupic???
Sassy Teething Feeder and 16 Replacement Bags - for $10.99 |Baby Feeding - Teethers & Pacifiers
O prosze..nawet Marte zastalam a my sie zwykle rozmijamy
No kurcze...ale zeby tylko w USA je mozna bylo dostac?
Az mi sie nie chce wierzyc...Marta - jak to cudenko po polsku sie nazywa? Ja widze ze u nas to sie bez tego nie obejdzie..
No kurcze...ale zeby tylko w USA je mozna bylo dostac?
Az mi sie nie chce wierzyc...Marta - jak to cudenko po polsku sie nazywa? Ja widze ze u nas to sie bez tego nie obejdzie..
Chyba mnie przeklnieciale przedwczoraj na sniadanie moj maz zaserwowal Allankowi bule z pasztetem!!! Najlepsze bylo to ze nie chcial jej oddaccc ii ogole mu nie zaszkodzila!!!! W fotoalbumie wstawie fotki!!!
reklama