reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

moja Wiktorcia też bardzo ładnie je, nawet nie muszę jej śliniaka zakładać, trzyma rączki na kolankach i ładnie otwiera dziubek:tak: czasami tylko chce sobie popchnąć jedzonko (mama za wolno daje :-D) to wtedy umorusa łapki i jeździ nimi po ubranku:laugh2:

reklama
Jagusiu Wiki jakos spokojnie je,śliniak to tak zapobiegawczo w razie czego;-)..gorzej jest jak cos jej nei smakuje wtedy pluje i nawet śliniak nie pomaga hehe..:szok:. a tak to je bardzo ładnie ,tylko w trakcie jedzenia wkłada zabawki do bużki ale to dlatgeo , ze tez za wolno jej daje hehe:laugh2::laugh2:

A ja wczoraj tak sie juz zdenerwowalam tym ze jedzonko bylo wszedzie tylko nie w buzce i zalozylam Allankowi przez glowke worek na smieci i zahaczylam go za kolniezykiem!!! Pierwszy raz wszystko bylo czyste a worek poszedl do smieci!!!

Kreciku każdy sposób jest dobry jeśli działa:-D:tak: gratuluję pomysłowości bo ja bym chyba na to nie wpadła:-p;-)

Hihihi jagusiu wiem ale na pewno gdzies w sklepie dostaniesz takie tanie zwykle a nie te wasze, drogie!!! W tych waszych juz jest oplata za wywoz smieci ale popatrz w sklepie na stoisku z chemia, moze tam cos znajdziesz??? A jak nie to ci zrobie paczke i wysle!!!

Kreciku, niesamowita jesteś:-) Ja myślałam o tym, żeby pelerynę założyć Adasiowi ale o worku na śmieci nie, nawet mi przez myśl nie przeszło:tak: nieźle:-D

Dziewczyny,w czym pierzecie ciuszki od maleństw.Ja mam wiele rzeczy poplamionych marchewką:-( mocze je w Vaniszu wsadzam do pralki i piore.I co?I dalej poplamione.Do jedzenia daje zawsze śliniak ale często potem sie uleje albo popaprze mi rękawy:-(

kAJU niestety MARCHEWKI NICZYM NIE WYWABISZ:no: Ja też próbowałam Vanishu bo ponoć najlepszy i niestety wszystkie plamy schodzą oprocz marchewkowych:-(
Nawet moja mama nie zna sposobu na marchewkowe plamy a miała 4 dzieci więc próbowała przeróżnych sposobów:-D

reklama
co w chrupkach kukurydzianych może uczulać??? w składzie jest tylko mączka kukurydziana i sól a moja niunia dostała po nich rumianych policzków:baffled::confused:
czyli chrupki jednak jeszcze odstawiamy:dry:

Do góry