reklama
Dziewczynki bylismy dzisiaj u lekarza na szczepionce, bo jak bylismy tydzien temu to zabraklo. No i wyobrazcie sobie ze moj synek dokladnie tydzien temu wazyl 7200, a dzisiaj 7500 300 g przez tydzien, lekarz sie mnie pytal co mu podaje, czy przypadkiem jakies odzywki, bo sam byl w szoku;-) :-)
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
hmm, ja Sebastianka karmie nadal tylko piersią i nic więcej mu nie daje, mój lekaż powiedział ze inne pokarmy zaczniemy wprowadzać od 6 miesiąca
Martag Sebuś też potrafi nieżle przybrać na wadze w ciągu tygodnia na ostatniej wizycie ważył 7800 a tydzień wcześniej 7500
Martag Sebuś też potrafi nieżle przybrać na wadze w ciągu tygodnia na ostatniej wizycie ważył 7800 a tydzień wcześniej 7500
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A u nas narazie daje tylko owocki,po gruszkach na szczęście było ok...smykowi smakuje bardzo zupka marchewkowa z warzywami Gerbera a rure robi przy zupce jarzynowej-kremie z Hippa,normalnie ma odruchy wymiotne i tak smiesznie się wzdryga,hihi! Może to przez dodatek kalafiora i fasolki szparagowej? Odpuszczamy zatem to danie...a kaszek narazie nie wprowadzamy,poczekamy do 6 miesiąca,tak samo mięsko damy dopiero ok 7 miesiąca...
reklama
No a ja to juz sama nie wiem. Daje Julinkowi jabluszko z banankiem przed poludniem i marchewke z ziemniakiem po poludniu (ale tylko 1/3 sloiczka). Poza tym od dwoch dni dostaje tez po poludniu jakies 100 ml kaszki. I przedwczoraj bylo wszystko OK z kupka a wczoraj znow sie wieczorem meczyla i meczyla i wyszedl w koncu na przewijaku "wezyk", musialam jej pomoc. I nie wiem z czego zrezygnowac?
Slicznie nam dzieci przybieraja na wadze, moja waga sie popsula i nawet nie mam pojecia ile Julinek wazy a na ostatniej wizycie 2 tygodnie temu bylo 6100 i 64cm. Kolosek to nie jest, ale beda mogly chlopaki ja jedna reka podnosic w tancu
Slicznie nam dzieci przybieraja na wadze, moja waga sie popsula i nawet nie mam pojecia ile Julinek wazy a na ostatniej wizycie 2 tygodnie temu bylo 6100 i 64cm. Kolosek to nie jest, ale beda mogly chlopaki ja jedna reka podnosic w tancu