Iwa77 u mnie jest podobnie też karmiłam Nutramigenem jest obrzydliwy niech sami go sobie jedzą.. Wiola poradziła Bebilon Pepti jest o niebo lepszy (nie są to frykasy) ale tak nie śmierdzi mocno i słodszy odrobine...więc moja robi sobie głodówki na cały dzień nie je mleka tylko herbatke pije a na wieczór wcina całą butle ... nie wiem co jest ale tak sobie robi takie przerwy i koniec nic na to nie poradze ... lekarka powiedziała ze dzieci same sobie regulują ... jedza tyle ile potrzeba może ma za mało płynów i potrzebuje pić a nie jeść...
reklama
Mikołajek pierwszy raz dzisiaj dostał, zupkę na obiadek " Marchewka z warzywami", i muszę Wam powiedzieć, że lepiej się tym zajadał, jak dereskiem z jabuszek, wprowadziłam mu oprócz tego wczoraj soczek "Soczyste winogrona z jabłkami", a oprócz tego Mikołaj wsuwa od przedwczoraj kaszkę z malinami. :-)
Powiem Wam kochane Mamusie, że od kiedy zaczął, jeść coś innego niż to mleko, i dodatkowo pija przed każdym posiłkiem wodę koperkową, przestał dostawać te wredne koluchy.

Powiem Wam kochane Mamusie, że od kiedy zaczął, jeść coś innego niż to mleko, i dodatkowo pija przed każdym posiłkiem wodę koperkową, przestał dostawać te wredne koluchy.

Gripe Water jest baardzo dobra... nam też pomogła...
A my walczymy z papkami , marchewkami itd..jednego dnia wcina marchewe a drugiego jest bee...dziś zjadła ślicznie kleik kukurydziany...zobaczymy czy jutro też będzie smaczny :-)albo mnie znów opluje jak ostatnio marchewka ...mąż się śmiał i mówił żebym sama sobie to świństwo jadła
A my walczymy z papkami , marchewkami itd..jednego dnia wcina marchewe a drugiego jest bee...dziś zjadła ślicznie kleik kukurydziany...zobaczymy czy jutro też będzie smaczny :-)albo mnie znów opluje jak ostatnio marchewka ...mąż się śmiał i mówił żebym sama sobie to świństwo jadła

Mi lekarz powiedzial zeby lepiej dawac kaszke bezsmakowa, a jak chce miec jakis smak to dodac do tego owoce, np mus jablkowy i wtedy bedzie kaszka jablkowa. No ze tak maly bedzie mial i kaszke i owoca a nie tylko smak owoca

wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A my wczoraj daliśmy niuniusiowi soczek z dynią i winogronem .....ale było pycha
Za to jak dzień wcześniej jadł marchewkę to zjadł prawie cały słoiczek a wczoraj darł się i pluł na odłegłość

AneczkaK
mama bambulinkow
My dopiero zaczynamy wprowadzac nowe produkty;-) Misiek wczoraj i dzisiaj zajadal jabluszko i bardzo mu smakowalo.Robi przy tym takie smieszne miny i starsznie sie dziwi co ta matka mu daje hihi.Dzisiaj zamierzam kupic NAN2R i dac mu na noc, zobaczymy jak bedzie po tym spal, moze troszke dluzej;-)

No a my caly czas na NAN1 i niestety mala odzwyczaila sie od cyca. Mialo byc dokarmianie na noc, potem wprowadzilam butelke o 1200 a teraz nie chce od wczoraj juz ssac...a taki ladny ssaczek byl
. Piersia karmie tylko w nocy (jak sie nie orientuje bo ciemno
) no i dokarmiam w ciagu dnia, ale glownie jedziemy juz od kilku dni na butli..kupki smieeeeeeerdza
niesamowicie i wielkimi krokami zbliza sie @@@@
. Wizyte u lekarza mam dopiero 17.11. chcialabym wprowadzic juz cos poza mlekiem - czy wy probowalyscie po prostu czy polecal wam lekarz czym dokamiac?
Od czego zaczac????? (Na pewno juz pisalyscie wczesniej...ale nie moge znalezc)

Od czego zaczac????? (Na pewno juz pisalyscie wczesniej...ale nie moge znalezc)
reklama