reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Pożyczyła niby ale ciekawe z czego nam odda? Może jakiś procent powinnam narzucić?

OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wprowadziłam dzis Olisiowi kolejny smaczek:marchewkę z jabłuszkiem.Mój mały głodomorek mimo że się trochę krzywił i mruzył jedno oczko
to tak szeroko otwierał buźke po więcej,ze aż piszczał! A potem otwierająć buziulkę jednocześnie zamykał oczka i...zasypiał! Nieźle,nawet przez sen wcinał
Mamy wszystko nagrane kamerą;-) kiedys pokażę małemu zarłoczkowi,jak był zachłanny
Dziewczyny,jak myslicie,ile mozna takiemu maluchowi dac naraz ze słoiczka
ół czy od razu cały? Bo Oliwierek najchętniej zjadłby wszystko ale mu jeszcze nie daję....i tak potem porawia cycusiem!

Dziewczyny,jak myslicie,ile mozna takiemu maluchowi dac naraz ze słoiczka
iwa77
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
Nie wiem Olu, co ci doradzić. Skoro twój Oliś ma problemy z kupkami, to może dawaj mu więcej tego jabłka. Ja czasami sama nie wiem, co mam myśleć na temat tych wszystkich wskazówek na etykietach . Dziecko chyba samo wie, czego chce i ile. Mój Szymek np. od dwóch dni urządza mi sceny, bo nie chce mleka, tylko herbatkę Hippa. No i co ja mam zrobić? Na siłe wciskać dziecku mleko, skoro i tak je wypluwa? Dzisiaj wypił więcej herbatki niż mleka. Nie wiem co mam robić, czy nie dzwonić do lekarza. Zresztą dziecko nie jest głupie. Herbatka jest słodziutka, a mleko (karmię Nutramigenem) bleeee. A może wy mi coś doradzicie?
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Iwa a może spróbuj mu dodawać do mleka kaszki jabłkowej lub malinowej .My jesteśmy na Bebilonie pepti i mały wcina aż mu się uszy trzęsą a samego mleczka wypija tylko z 60ml.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Niema za co Iwa .Nam też chciał doktorek przepisać Nutramigen ale nie chciałam i pijemy Bebilon:-)
iwa77
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
Ja nie wiedziałam,że to mleko to takie świństwo. Ale mój miał takie kolki i problemy z brzuszkiem, że trzeba było zmienić mleko NAN na Nutramigen. Wszystko było OK, nawet pił bez zastrzeżeń. Odkąd wprowadziłam słodkie soczki, mam cyrk w domu. Na razie soczki odstawiłam. Została herbatka. Dzisiaj rano znowu strasznie płakał ( nie było go czasem w Skawinie słychać? :-) ). No i oczywiście postawił na swoim, bo dostał herbatkę.
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Oj było było
aż mnie obudził
Żartuje:-) :-) Ja choć niby nockę miałam spokojniejszą ale wstawał często ,zjadł jakieś 30 ml.kaszki i zaczął zabawę i tak dwa razy w nocy i nad ranem:-) :-) ,więc udostępniłam mu łóżko i poszłam na komputer a mój mąż nawet nie drgnął:-) :-)