reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

reklama
Olu w tych czasach to sie mówi ze to Indywiduum :-D :-D wie czego chce i oby mu tak zostało :-) i tak jak patrze na Oliego to widze Ole :happy: będzie mial wzięcie nie ma co ;-)

Kaju,to jest taki łepek misia z taką szmatką zamiast nózek,dzieci podobno lubi.a się przytulac do pieluszki,t mu teściowa ze Stanów przywiozla takiego misia i spi z nim vbardzo chętnie:tak:

Moze i ja mojemu kupie takiego miska, na razie nie spi z niczym, to moze lepiej go nie przyzwyczajac.:confused:
Olu a co tesciowka w Stanach robila, jesli moge spytac
Jak jestem zbyt wscibska to nie odpowiadaj,ja sie nie obraze:-)

hmm mój mały ostatnio pije z cycolka już ok 30 - 40 minut, w odstępach co 2-5 godzin i najczęściej też przy piersi zasypia. Nie podaje mu nic innego do picia. A jak u waszych maluszków z odbijaniem po jedzeniu, bo mojemu synusiuwi niebardzo to wychodzi, nie pomaga podnoszenie do góry itp, najczęściej mały ulewa leżęc już na boczku już w łóżeczku, czy waszym maluszkom odbija się po każdym jedzonku? Olu spróbuje dziś sposobu z masowaniem plecków na brzuszku :laugh: jednak bączki u mojego małego to chyba nie problem........... ;D

Izabelko83 wygląda na to, że obie urodziłyśmy w tym samym dniu i obie mamy synków. Ja urodziłam o godz.8.39 a Ty?

Co do odbijania, też mu raz wychodzi, raz nie wychodzi, ale poradziła mi jedna położna, żeby dzidzie kłaść, jeżeli nie odbije na brzuszek, a napewno wtedy odbije.
Pozdrawiam. :-)

Hmmm moja Kaja tak ladnie jadla o stalych porach i dzis to wszystko sie pomieszalo! Po pierwsze ta zmiana czasu a po drugie od wczoraj marudzi i to chyba na zabki, je co 2 godziny i nie chce spac w ciagu dnia :-(

reklama
Do góry