reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

kajuniu !!!!
kochanie dużo zdróweczka ,zawsze uśmiechnietej pyziolinki i duuuużo zabawek i rośnij nam kochana księżniczko
Dużo całusków od cioci wioli a przedewszystkimod Oskarka

www.gify.prv.pl_didl%20(9).gif

reklama
Niki wczoraj pierwszy raz jadl z lyzeczki.
Na poczatek dostal bananka z Gerber Organic.
Srednio mu sie to podobalo i ciagle wypluwal , a co wyplul to ja mu siup... i spowrotem do buzi.

Troszke sie balam czy nie za duzo w niego wepchnelam ale dzisiaj byla bardzo ladna kupka.

Wioletko ucałuj Oskarka od Kaji :) Dziekujemy za zyczenia :-D :-D :-D
Dziękujemy tez Nadusi, jej całej rodzince :-D oraz Megii ze Skarbeczkiem :laugh2:

Wiolu, dzis kupiłam łyżeczke z zamierem podania soczku, ale bestyjka mi sie rozbeczala i glowa miotala w prawo i lewo, nie bylo szans podac lyzeczka, wiec podalam buteleczką. Usmialabys sie jakie miny robila, miala tak kwasna minke ze myslalam ze padne ze smiechu. Wypila moze 10-15ml a wszystko dlatego ze myslala ze to mleczko i pociagla na poczatku mocniej. Hihi!
Jutro tez sprobujemy :laugh2:

reklama
no ja już tradycyjnie podpisuje sie pod życzeniami :happy: moze kiedyś uda mi się być pierwszą w składaniu zyczeń :-D Olu Piotruś też się krzywił na jabłuszko ze słoiczka,ale pare dni temu Darek kupił jabłuszka takie słodziutkie i jak jadłam zeskrobałam troszkę łyżeczką i mu dałam..i otwierał buźkę po jeszcze:happy: zdecydowanie bardziej mu smakowało niż słoiczkowe:confused:

Do góry