no mo Danonek po danonkach właśnie dostał szorstkiej skórki, która utzrymuje się do dzisiaj już 2 m-ce, raz jej więcej raz mniej ale już nie ma cąłkiem czystej buzi, chociaż je wcinał to niestety zrezygnowaliśmy z nich
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
dziewczyny,zamiast Danonków polecam wam deserki Hippa na bazie takiego serka,to sie nazywa Owoce i Jogurt czy jakoś tak,ostatnio jedlismy z malinkami i truskawkami i nic nie było...no moze sa troszke rzadsze od Danonków ale za to nadają się dla naszych dzieciaków,jak dla mnie to jeszcze za wczesnie na Danonki,chyba sa dla starszych dzieci...ale to moje zdanie.
O,i super sa te kaszki na dobranoc w słoikach Hippa,tak fajnie homogenizowane i pyyyyszne,słodziutkie!
O,i super sa te kaszki na dobranoc w słoikach Hippa,tak fajnie homogenizowane i pyyyyszne,słodziutkie!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Acha,dziewczyny,ostatnio na uczelni na wykładzie dowiedziałam się co nieco o podgrzewaniu w mikrofalówkach jedzenia,szczególnie dzieciom...i powiem wam że do tej pory jak tak robiłam tak od czasu wykłady podgrzewam TYLKO w podgrzewaczu,nasłuchałam sie duzo o szkodliwości używania mikrofal,szczególnie dla dzieci i zrezygnowalam dla wlasnego sumienia i zdrowia Oliwierka Podobno,na dłuzsza metę takie przygotowywanie posiłków jest RAKOTWÓRCZE w przyszłości,w dorosłym zyciu naszych pociech. Jakos teraz nie moge wstawić słoiczka do mikro
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Hihi,mąż dostał bony na swięta z pracy i połowę kwoty wydalismy dzis na słoiczki i kaszki;-) starczy Olisiowi tego na 2 miesiące:-) ledwo w szafce zmiesciłam
hmmmm to ciekawe z tą mikrofalą.... szczerze mówiąc w nocy najszybciej jest zagrzać mleko w mikrofali, nawet mały nie zdąży się przebudzić.... może już niedługo zacznie przesypiać noce i problem się skończy
reklama