reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
poisy, myślę, że nie masz powodów do zmartwień zawsze możesz zerknąć na siatkę centylową ale moim zdaniem wszystko gra, a że grubasek... co z tego, 3/4 lipcowych maluszków to grubaski ale z to jakie kochane grubaski... nasze grubaski Mój Adaś jak miał 7,5 miesiąca waźył 9400 ale wiadomo, wszystko zależy od tego co nasze pociechy jedzą, ile mają wzrostu i ile ważyły przy urodzeniu no i też geny robią swoje. Np. Allanek Krecikowy, kawał chłopa, mamusia wysoka, tatus strongman, to synek też będzie duuuużym chłopcem
Kajuś,my dawaliśmy Niuni najpierw kubek jako zabawkę...Jak pomału załapała do czego służą uchwyty i podejrzała u nas jak pijaemy-nalewaliśmy jej odrobinę napoju a jak w końcu załapała,że trzeba główkę przechylić,żeby się napić-zakręcaliśmy jej niekapek i już pije zarówno z niego jaki normalnego kubeczka...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
u nas z niekapkiem to samo co u martag....
poisy,Oliwier waży 9 kg a ma 8 miesięcy,też wczesniej był cięższy niz inne lipcowe bobasy,nie martw się,zaraz zacznie sie raczkowanie i wszystkie fałdki poznikają...echhh,a szkoda,bo są taaakie słodkie!
poisy,Oliwier waży 9 kg a ma 8 miesięcy,też wczesniej był cięższy niz inne lipcowe bobasy,nie martw się,zaraz zacznie sie raczkowanie i wszystkie fałdki poznikają...echhh,a szkoda,bo są taaakie słodkie!
A u nas faldki dopiero sie pojawiaja, ale chyba dlugo nie zagoszcza, bo Julinek jak same widzialyscie (i tu cytuje moje ulubione slowo Oli) - DURACELL. Waze go tylko w domu ostatnio bo tu nastepna planowa wizyta dopiero po skonczeniu roku (!). Wazyla 7400, 7500, wczoraj 7200 ??? Albo cos ta waga nie teges albo zle odejmuje. Ale tez specjalnie sie nie przejmuje. Zastanawiam sie tylko czy nie wprowadzic jej drugîej kaszki w ciagu dnia zamaiast jednego mleka. Ile razy wy dajecie kaszke w ciagu dnia? Raz czy dwa?
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
NATALCIU !!!!
Z OKAZJI UKOŃCZENIA SIEDMIU MIESIĄCZKÓW KOCHANIE DUŻO ZDRÓWECZKA .ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ PYSI ORAZ CAŁUSKI OD OSKARKA
Z OKAZJI UKOŃCZENIA SIEDMIU MIESIĄCZKÓW KOCHANIE DUŻO ZDRÓWECZKA .ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ PYSI ORAZ CAŁUSKI OD OSKARKA
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Jagusia..moj glodomorek zjada raz dziennie na 2-gie sniadanie...ale taka miske..z ktorych my jemy..te ktore Michal kupil dla niego...sa za male...zeby kaszka jeszcze bardziej go sycila..mieszam z calym deserkiem np.bananowym...takie duuuze sniadanko stracza mu gora na 4h...tez sie zastanawiam..czy jeszcze raz wieczorkiem nie dawac..bo oprocz tego zjada 5 butli..i obiad z deserkiem...a chyba nie dobrze podawac tyle mieszanki...
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A MY wazymy 9060 i mamy 92 (około)a może więcej cm.i zaczynamy być niejadkiem.Jak przedtem wszystko młocił tak teraz zjada tak połowę słoiczka zupki (ostatnio mu dałam ze słoiczka),deserek też nie zawsze ,w południe daje mu kaszkę mleczną (więcej razy nie daje ze względu na alergie) i ostatnio dużo picia .Ale mam nadzieje że wszystko się unormuje po tym choróbsku