reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie naszych dzieciaczków piersią i /lub butelką

reklama
Mikva w tym sek ze juz 3 rozne mialam, z moim robi tak samo :-( juz sie rodzaje mlek na polce koncza :-( of 13.30 znów zjadł 60ml. Ja już nic nie rozumiem, meczyl się na cycki wiec przeszlam na butelkę a tu nic lepiej ani lzej nie jest a na wadze przybiera...

Jeszcze jeden taki dzien jak dzis a zejde na zawal :-( Ben o 9 wypil dzis 100 ml, nastepne karmienie mial o 12.30 I przez godzine udalo mi sie dac mu 100ml znowu a o 15.30 po spacerze obudzil sie glodny ale wypil tylko 40 :-( teraz jade do domu wiec znow spi bo wozek sie rusza a ja zamartwiam sie ze mu waga zacznie leciec w dol bo praktycznie od niedzieli juz tak je. Dla porownania jak bylam w sobote u Sergi to zjadl 140ml I na wieczor znow taka ladna porcje zjadl a teraz jakby awersja :-( wiem ze ciagle pisze I marudze o tym ale plakac mi sie chce bo czuje sie bezradna :-(

lysa moze poradź się jakiejś położnej lub lekarza co robić...? wiesz jeśli mało je alejest spokojny i normalnie sypia todla własnego spokoju psychicznego poradź sie specjalisty co robić...moja mama opowiadała że z moim bratem było podobnie w ogóle nie chciał jeść do tego stopnia że poszła do lekarza żeby mu przepisał jakieś leki bo się bała o niego a lekarz jej na to że ma dać sobie spokój jak zgłodnieje to sam zacznie jeść mama sie do tego dostosowała no i były rezultaty...

reklama
Lysa mój żarłok też ma takie dni. Ostatnio mi jadł już po 160ml, a tu nagle dwa - trzy dni po 40ml/60ml i dość. Czasem tak jest, ale jak się martwisz lub widzisz, że kupka nie taka np. bardzo dużo śluzu, albo mały płacze przy dostawaniu butelki to może go boleć brzuszek.

Do góry