reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych brzdąców piersią i / lub butelką

Adze chyba chodziło o to że u dzieci karmionych tylko piersią nie ma potrzeby przepajania więc co wtedy robić jak nie podać herbatki :-)

no właśnie.
jakoś póki co mam opory co do herbatki skoro dysponuję mleczarnią.

no to chyba tak zrobię, że jak chłopaki będą szli we dwójkę to im dam butlę z odciągniętym mlekiem w termoopakowaniu żeby nie skisło ;-)

reklama
no i faktycznie - Kluliczku - pomyślę nad tą wodą.
zawsze to jest jakieś rozwiązanie w razie w.

a Skrzat to chyba ogólnie będzie lubił wodę, bo jak jest w wanience to moczy rączki, a potem je oblizuje.
a jak mu krople wody spadają gdzieś w okolicach ust to wystawia jęzora i się oblizuje.
nie wiem ... może dodatek oilatum powoduje jakiś super smak ? wypadałoby spróbować ;-)

no i faktycznie - Kluliczku - pomyślę nad tą wodą.
zawsze to jest jakieś rozwiązanie w razie w.

a Skrzat to chyba ogólnie będzie lubił wodę, bo jak jest w wanience to moczy rączki, a potem je oblizuje.
a jak mu krople wody spadają gdzieś w okolicach ust to wystawia jęzora i się oblizuje.
nie wiem ... może dodatek oilatum powoduje jakiś super smak ? wypadałoby spróbować ;-)

Agata moze jednak probowalas wczoraj te oilatum?

Agata moze jednak probowalas wczoraj te oilatum?

nie ....

ale dzisiaj się chyba skuszę .

poza tym wczoraj nie było oilatum tylko emolien. Skrzat sie kąpał w dużej wannie z tatą. jak jest kąpanie w dużej wannie to nie wlewam oilatum tylko oilan lub emolium, bo jestem oszczędna.
z jakiej racji mój małż ma moczyć skórę w najdroższym płynie do kąpania ?

Ja się nie przejmuję , że ktoś patrzy tylko jak trochę wieje wiaterek to boją się, że cyce przeziębię , przy Zuzi wieszałam pranie i mnie zawiało i brałam antybiotyk.

reklama
Do góry