reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych brzdąców piersią i / lub butelką

Poletka ja jak mała płakała dałam jej glukozę , a sama usiadłam i odciągał mleko i powtarzałam sobie , że mi leci i że nie mogą się denerwować . Oczywiście pije 2 herbatki laktacyjne i polecam karmi po nim mam dużo mleka . Odciągam systematycznie rano i wolę wylewać zapasy niż się denerwować , że nie mam co dziecku dać. Powodzenia

reklama
Dziwczyny, u nas od piątku MASAKRA

Karmię w dzień co 3-4 godziny jak zwykle tyle że jedno karmienie trwa 1 GODZINĘ. Chyba padnę, cały czas leżymy bo by mi ręce odpadły.
Nie wiem co się dzieje :szok::szok::szok:
Znów zwiększone zapotrzebowanie?

u mnie też kryzys laktacyjny - mała domaga się cały czas cycka a tam flaczki i nic nie leci.
Znów musze usiąśc w fotelu i wyobrażać sobie że cycki są pełne :laugh2:

ja po wizycie u nowego pediatry...
lekarz uznal odstawienie od piersi i przejscie na nutramigen za najbardziej wlasciwe w naszym wypadku, 21 idziemy na szczepienie i bedziemy rozmawiac o wprowadzaniu zupek, bo na nutra dzieci czasem slabo przybieraja bo jak to on powiedzial nutramigen to takie smutne mleko jest hyhyhy

dziewczyny a u mnie też jakaś masakra Blania ciągnie cyca po 5-7 minut i więcej nie chce, a cyce to już mnie bolą bo nie spija do końca. Rano takie cyrki odstawiała że szok, prężyła się przy piersi, raz chciała chwyciła i w ryk. Nie wiem o co jej chodzi.

reklama
Do góry