reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych brzdąców piersią i / lub butelką

Ja się nie przejmuję , że ktoś patrzy tylko jak trochę wieje wiaterek to boją się, że cyce przeziębię , przy Zuzi wieszałam pranie i mnie zawiało i brałam antybiotyk.

no właśnie dlatego wczoraj gnałam do domu.
niby gorąco, że aż cycki spocone, ale wiaterek był jeszcze chłodnawy.
jakoś mnie to powstrzymało od publicznego striptisu, bo tak ogólnie to nie mam oporów;-)
jak do tej pory najzabawniejsze karmienie jakie mi się udało uskutecznić to w centrum handlowym w żarłodajni chińskiej. jedną ręką podtrzymywałam Skrzata, a drugą machałam widelcem w niezdrowym jedzeniu ;-)

reklama
A ja sie wstydze z cycem na wierzchu paradowac np po parku. W domu to moge karmic przy wszystkich i mi to roznicy nie robi bo moje cyce staly sie aseksualne do granic mozliwosci:-(, ale w miejscu publicznym jakos mi tak glupio.

Ja, pomimo że karmię cycusiem to daje małęj raz dziennie wodę lub herbatkę Hippa. Niunia chętnie pije i nie wpływa to w żaden sposób na karmienie. Ona do kruszynek nie należy a nie chcę żeby się całkiem upasła;-)
Kryzys laktacyjny chyba już minął chociaz mała jeszcze z dwóch cycuchów zjada.

A ja sie wstydze z cycem na wierzchu paradowac np po parku. W domu to moge karmic przy wszystkich i mi to roznicy nie robi bo moje cyce staly sie aseksualne do granic mozliwosci:-(, ale w miejscu publicznym jakos mi tak glupio.

Adilea no jak chcesz chodzic z cycami na wierzchu po parku to rzeczywiscie przegiecie. Daj spokoj kobieto, wstydu nie masz. Ale usiasc gdzies tylem w kaciku..

Ostatnia edycja:
ja raz karmilam publicznie i powiem wam ze widok ludzi ktorzy popatrzyli na moje cycki i natychmiast zareagowali szybciutka ucieczką wzrokiem ze wstydu jest bezcenny hihihi
ludziom jest głupio sie patrzec bardziej niz nam wywalac tego cyca hihihi

ja karmiłam już 3 razy w miejscu publicznym, a dokładnie w kolejce u lekarza, gdzie ludzie obok siedzieli i na szczescie dało sie to zrobić w sposób bardzo dyskretny :)

reklama
Kobiety nie rozumiem was wiekszych problemów nie macie?? przeciez jak dziuecko chce jesc to trzeba mu dac a nie patrzec czy ktos moze kawałek cycka zobaczyc.. jezeli kogos to gorszy to niech idzie na dzieci maryji.. J amam totalnie gdzies czy komus to odpowiada czynie... karmie wszedzie nawet w kosciele mi sie zdarzyło i na krawęzniku bo nie było zadnej ławki w poblizu...

Do góry