reklama
mamjakty
styczniówka 2009
moja mała różnie, ale częściej ma zamknięte i tak usypia, sama po jakimś czasie wypluwa pierś - w sumie to moja je przez góra 10 minut, potem sobie ssie jak smoczka i co jakiś czas połyka (ten etap czasem może trwać długo..) bo wiadomo, że mleczko jej napływa no i po jakimś czasie wypuszcza i śpi dalej - czasem ma jeszcze odruch ssania i tak rusza sobie buźką jakby jeszcze coś w niej miała
klaudia011
Fanka BB :)
A Filip z otwartymi oczkami je..i coraz bardziej wszytko go interesuje i rozprasza jak je..wszytko ważniejsze...oczywiscie jak jest śpiacy to pod koniec cycusiania oczka się zamykają..i Filipek smacznie śpi..
EmilkaT
styczeń 2009...
moja je zwykle z szeoro otwarymi...rozglada sie dookola, wszystko ją interesuje i czasem zapomina ze miała jesc ...efekt tego taki że od paru dni je często ale malutko...wypije z 70ml i koniec ...gadanie, machanie nozkami,potem spanie krotkie i wstaje i znow ok70ml....i tak w kolko...
teraz sie popisała bo najpierwo 13tej zjadla 90ml, potem przebudzila sie po 3ciej zjadła raptem 50ml (byli goscie i ewidentnie wszystko ją rozpraszało) i spała do tej pory!!!!!
teraz zeżarła 200ml i właśnie straszy mojego psa wyma****ąc nogami/raczkami i złowrogo na niego krzycząc...a pies siedzi przed nią,patrzy jak na wariatke i chyba rozważa ucieczke:-)
teraz sie popisała bo najpierwo 13tej zjadla 90ml, potem przebudzila sie po 3ciej zjadła raptem 50ml (byli goscie i ewidentnie wszystko ją rozpraszało) i spała do tej pory!!!!!
teraz zeżarła 200ml i właśnie straszy mojego psa wyma****ąc nogami/raczkami i złowrogo na niego krzycząc...a pies siedzi przed nią,patrzy jak na wariatke i chyba rozważa ucieczke:-)
mnie dobił dziś pies - znów się wytarzał w błocie tzn inny pies wytarzał mojego szkoda słów - jak przyszłam ze spaceru (pogoda pod psem) musiałam tę wielką cholerę kąpać, całe szczęście że mała się nie zbudziła. Sielanka nie trwała długo bo zdążyłam wypuścić sukę z łazienki i już usłyszałam stęki z wózka ejjj dobreze że już się skończył ten dzionek. Własnie piję piwko, jem krakersy, mała śpi - jak nigdy z otwartymi oczkami położylam ją do łózia i sama usneła - tylko suka siedzi obok i zieje mi swoją paszczą w udo - ciepło mi.....
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Oj Anik ale mi narobiłaś ochoty na piwoa młoda pije sztuczne(na temat)więc mi wolno!!!:-)
EmilkaT
styczeń 2009...
no a ja ostatnio choruje na karmi kawowe...nie lubie kawy ani piwa ale karmi kawowe mi sie marzy...dziwne...
my lecimy na nutramigenie cały czas...koniec z kolkami, koniec ze zwijaniem sie z bolu, ze stękaniem, krzywieniem sie przy robienu kopy...
mam otwartą puszke bebilonu comfortu, ktos chce? bo jakos tak szkoda wywalic...
my lecimy na nutramigenie cały czas...koniec z kolkami, koniec ze zwijaniem sie z bolu, ze stękaniem, krzywieniem sie przy robienu kopy...
mam otwartą puszke bebilonu comfortu, ktos chce? bo jakos tak szkoda wywalic...
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
No my też przeszliśmy na nutramigen. Młody miał przez ostatni prawie miesiąc straszne kolki, choćm yśleliśmy, ze już mu przeszło. Dostał na to esputikon i niby pomogło, ale jak miał atak bólu - zawsze ok. 11 - 12.30,l to aż się siny robił. Wystraszyłam się na maxa, pojechaliśmy do lekarza, a on na to, że nawrót kolki. Oprócz tego, buzia nadal wygląda nieciekawie, dostaliśmy na to jakąś emulsję na bazie sterydów, ale na razie nie podaję, bo może po zmianie mleka przejdzie i jeszcze jakiś syrop też niby na te zmiany na buźce, ale też nie podałam, bo dość sporo tych skutków ubocznych.
Mleko bebilon pepti na razie mieszam z nutramigenem, żeby się do smaku przyzwyczaił, oby mu pomogło.
A Mati pije ok. 150 - 180ml, 6 - 7 razy na dobę, z nocną przerwą. A wasze maluchy piją już po 200???
Mleko bebilon pepti na razie mieszam z nutramigenem, żeby się do smaku przyzwyczaił, oby mu pomogło.
A Mati pije ok. 150 - 180ml, 6 - 7 razy na dobę, z nocną przerwą. A wasze maluchy piją już po 200???