reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie butelką

reklama
O
li..to super...czytałam że właśnie choruje..no ale u nas taki sajgon że odpisać nie ma kiedy
już się młody drze i znowu muszę lecieć do niego....:zawstydzona/y:

a mogę to wiedzieć jaką kaszke syla daje filipkowi...? bo wszystko co w sklepie na półce to po 4 miesiacu... sama ostatnio z ciekawosci szukalam jak czytalam zeby dawac na noc kaszke jak maluch często sie na karmienie budzi.. mi sie dziecko powoli wyrabia ale i tak z ciekawosci musze zapytac (dzis w nocy po wypiciu 140ml NANa moje dziecko spało od 22-4 i od 4-8 :-)

eli ja jupiłam kaszke ryżową Nestle od 4 miesiąca i dałam niecałą miareczke;-)

zjadł ok 20 zasnął 20.45
pierwsze karmienie było o 23.30 ( zawsze o 24)
drugie o 2.30 dałam herbatke z hippa ( zawsze było o 3)
trzecie o 4 zjadł chyba 150 ml ( mało pamiętam bo na śpiąco butle robiłam :-D)
o 5 i 6 zjadł po 6
Podsumowanie MASAKRA

powiem wam ze teraz co noc to inaczej:confused2: z piątku na sobote jadł tylko o 1 i 4 potem o 7 rano niewiem o co mu chodzi.... mże boi się ze mu dupka schudnie:-D

syla hahahahahhaa dobre :-D może faktycznie się boi :-) ja się taks tresowałąm, że Hania sie czesto budzi... i tak zazdrościłam dziewczynom któe przesypiają noce że zaczynałam kombinowac zbutelką na noc.. specjalnie zamias płaskich to dawałam kipiate miarki i nic ni huhi... a teraz co pradw daje na noc butle bo lekarka kazała ale dałam sobie na wstrzymanie i mała tez jakos lepiej sypia

reklama
hyhy no tak tak pomogła jeszcze nie dodałam że tą butlę pił 45 min bo przez smoczek nie leciało bo to rozmiar 1:-D to się mały musiał wkurzyc:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry