henrietta5
Fanka BB :)
Cieszę się, że zgadzacie się ze mną
nakarmiłam małego biszkopcikiem namoczonym w mleku - wiecie jak mu smakował- zjadł calutki i śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się, że zgadzacie się ze mną
dokładniemoze i nic sie nie stanie ale ja tam mimo tego ze nie z wszystkimi ciągłymi zmianami "ekspertów" w rozwoju dzieci i ich wychowaniu sie zgadzam to co do zywnosci wole zachowac pewien dystans i odczekać dziecko mi przez to z głodu nie umrze w koncu karmie piersia a ja nie bede miala wyrzutowPodziwiam was ;-) ja to jestem totalnie niedoświadczoną mamą i wolę sztywno trzymać się zasad.. robić tak jak piszą broszurki, tak jak mói lekarka.. w razie W wolę zrzucać winę na kogoś... wiem, ze po jabłuszku niby nic się dziecku nie stanie, ale jednak... mi lekarka powiedziała, ze Hania mimo iż jest drobna i przybiera niewiele, to i tak jest w normie i póki co nic nie podawać tylko mleko i butle na noc (ale to dla wygody zeby nie wstawać co 2 h) wszystko w swoim czasie i powiedziała, że jest jaknajbardziej za żeby pierwsze smaki po łyżeczce wprowadzać po 4 miesiacu a od 6 miesiacu wstawić jakiś stały słoiczek, chyba że nie będzie prawidłowo przybierać to wtedy będziemy się zastanawiać... Mnie np mama strasznie roztyła... a też byłam chudzinką... ja tego błędu z dzieckiem nie popełnię...