reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie butelką

reklama
O
li..to super...czytałam że właśnie choruje..no ale u nas taki sajgon że odpisać nie ma kiedy
już się młody drze i znowu muszę lecieć do niego....:zawstydzona/y:

a mogę to wiedzieć jaką kaszke syla daje filipkowi...? bo wszystko co w sklepie na półce to po 4 miesiacu... sama ostatnio z ciekawosci szukalam jak czytalam zeby dawac na noc kaszke jak maluch często sie na karmienie budzi.. mi sie dziecko powoli wyrabia ale i tak z ciekawosci musze zapytac (dzis w nocy po wypiciu 140ml NANa moje dziecko spało od 22-4 i od 4-8 :-)

eli ja jupiłam kaszke ryżową Nestle od 4 miesiąca i dałam niecałą miareczke;-)

zjadł ok 20 zasnął 20.45
pierwsze karmienie było o 23.30 ( zawsze o 24)
drugie o 2.30 dałam herbatke z hippa ( zawsze było o 3)
trzecie o 4 zjadł chyba 150 ml ( mało pamiętam bo na śpiąco butle robiłam :-D)
o 5 i 6 zjadł po 6
Podsumowanie MASAKRA

powiem wam ze teraz co noc to inaczej:confused2: z piątku na sobote jadł tylko o 1 i 4 potem o 7 rano niewiem o co mu chodzi.... mże boi się ze mu dupka schudnie:-D

syla hahahahahhaa dobre :-D może faktycznie się boi :-) ja się taks tresowałąm, że Hania sie czesto budzi... i tak zazdrościłam dziewczynom któe przesypiają noce że zaczynałam kombinowac zbutelką na noc.. specjalnie zamias płaskich to dawałam kipiate miarki i nic ni huhi... a teraz co pradw daje na noc butle bo lekarka kazała ale dałam sobie na wstrzymanie i mała tez jakos lepiej sypia

reklama
hyhy no tak tak pomogła jeszcze nie dodałam że tą butlę pił 45 min bo przez smoczek nie leciało bo to rozmiar 1:-D to się mały musiał wkurzyc:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry