reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie butelką

hmmm wiecie co może macie racje co do tej temp.:eek: wcześniej zawsze witerzyłam pokój przed snem i w nocy zakręcałam grzejnik a nad ranem odkręcałam czasami... ostatnio nie wietrzyłam na noc bo po kąpieli usypiam w tym pokoju co śpimy ... i wcześpiej spał od 20 do 7 rano i jadł 2 lub 3 razy;-)

reklama
No u nas temperatura w nocy ok 20 stopni. Czytalam ze nie powinna przekraczać 23. Lepiej w pokoju miec ciut niższa temperaturę a ewentualnie trochę bardziej przykryc dziecko. U nas to działa...

O rany a u nas w sypialni temperatura 24 lub nawet 25 stopni i jeszcze na dodatek mąż śpi nakryty kołdrą po czubek czoła. Niestety obniżenie temperatury nie wchodzi w grę, bo on straszny zmarzluch:no:

u nas w nocy nastawiamy kaloryfery na 20 stopni!!!Lekarz powiedzial zeby w domu nie bylo wiecej niz 19 ale to za zimno brrr

aha to mi te 400 też tak starcza:eek: nawet niecałe 3 dni a już myślałam to tylko mój taki pochłaniacz hyhy

a niewiecie czy mleko może byc na recepte? bo te co ja kupuje to kosztuje 25 zł:confused2: no i tak na 3 dni oh jejku:cool:

reklama
Syla: Mi starcza na jakieś 4 czasem 5 dni. Różnie.
W ogóle to mam dosyć.:-( Mały budzi się w nocy co trzy godziny. :-:)-( Cały czas. Nie sypiam prawie w ogóle, jestem nie do życia, mam wrażenie że zaraz nauka pójdzie w las bo po prostu nie dam rady.:no::-( Pisałyście coś o dodawaniu łyżeczki kleiku do mleka, szczerze mówiąc nie zrobie tego raczej, bo skoro dopiero po 4miesięcu mozna rozszerzać diete to po czwartym, a nie po trzecim. Choć kusi mnie bo juz nie wyrabiam. :-:)zawstydzona/y: Sama nie wiem. Boję się że będzie miał problemy ze zrobieniem kupki.

Do góry