hmmm wiecie co może macie racje co do tej temp. wcześniej zawsze witerzyłam pokój przed snem i w nocy zakręcałam grzejnik a nad ranem odkręcałam czasami... ostatnio nie wietrzyłam na noc bo po kąpieli usypiam w tym pokoju co śpimy ... i wcześpiej spał od 20 do 7 rano i jadł 2 lub 3 razy;-)
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
No u nas temperatura w nocy ok 20 stopni. Czytalam ze nie powinna przekraczać 23. Lepiej w pokoju miec ciut niższa temperaturę a ewentualnie trochę bardziej przykryc dziecko. U nas to działa...
henrietta5
Fanka BB :)
podobno najlepsza między 18 a 20 stopni
reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
Syla: Mi starcza na jakieś 4 czasem 5 dni. Różnie.
W ogóle to mam dosyć.:-( Mały budzi się w nocy co trzy godziny. :--( Cały czas. Nie sypiam prawie w ogóle, jestem nie do życia, mam wrażenie że zaraz nauka pójdzie w las bo po prostu nie dam rady.:-( Pisałyście coś o dodawaniu łyżeczki kleiku do mleka, szczerze mówiąc nie zrobie tego raczej, bo skoro dopiero po 4miesięcu mozna rozszerzać diete to po czwartym, a nie po trzecim. Choć kusi mnie bo juz nie wyrabiam. :-zawstydzona/y: Sama nie wiem. Boję się że będzie miał problemy ze zrobieniem kupki.
W ogóle to mam dosyć.:-( Mały budzi się w nocy co trzy godziny. :--( Cały czas. Nie sypiam prawie w ogóle, jestem nie do życia, mam wrażenie że zaraz nauka pójdzie w las bo po prostu nie dam rady.:-( Pisałyście coś o dodawaniu łyżeczki kleiku do mleka, szczerze mówiąc nie zrobie tego raczej, bo skoro dopiero po 4miesięcu mozna rozszerzać diete to po czwartym, a nie po trzecim. Choć kusi mnie bo juz nie wyrabiam. :-zawstydzona/y: Sama nie wiem. Boję się że będzie miał problemy ze zrobieniem kupki.