reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kamica nerkowa, zapalenie pęcherza w ciąży

hej,
co tam u was??
u mnie moje maleństwo już lekko przyparte, szyjka 1.5 cm otwarta na opuszek miekka wiec jest gotowosc do porodu i gin powiedział w poniedziałek ze mysli ze jesszcze z tydzien pochodze 2w1:)
i chyba teraz znasta najgorszy okres wyczekiwanie...cały czas sie mysli czy to juz czy jeszcze...ehhh

reklama
Hejka dziewczynki!!!! U mnie nadal 2 w 1, dokładnie dzis zostały mi 2 tyg. do terminu. Narazie nic nie wskazuje na wcześniejsze rozpakowanie się, ale zobaczymy bo przecież róznie to bywa.

U mnie dokładnie miesiąc do rozwiązania.
Z lekarzem się widzę w środę za tydzień.
Zobaczymy,co powie:)
Dominiczka, a Ty który tydzień?
A poza tym czujemy się znośnie mimo gorąca i opuchlizn:)

Dokładnie, dzis taka duchota i upał, że idzie w locie zdechnąć;):-p. Mi na szczęściej nie dokucza opuchlizna, tylko czasem czuje kołkowate stopy, ale po leżeniu z nimi wyżej niz glowa lub wymoczeniu w zimnej wodzie z sola do kapieli sa jak nowe!!!

mi całe szczescie nic nie puchnie ale znów mam dosyc mocne bóle nerki przez ci i brzuch mnie boli a i jeszcze znów odezwała sie moja rwa kulszowa i mam dosyc.
we wtorek ide do szpitala i jak sie uda to urodze.jej juz sie nie moge doczekac. juz jestem zmeczona ta ciaza.
a dzis mam 37tc4d..

Witaj dominiczka!!! Oj jak ja ci współczuje tych twoich bóli.Trzymam kcuiki za pomyslne rozwiazanie. Tez już bym chciała miec to za sobą ,a do 5 sierpnia niewiele mi zostało. Ale narazie ani widu ani słych niczego co by wskazywalo na "godzinę zero". Daj znac jak już wrócisz ze szpitala.

reklama
Do góry