reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kamica nerkowa, zapalenie pęcherza w ciąży

hej,
co tam u was??
u mnie moje maleństwo już lekko przyparte, szyjka 1.5 cm otwarta na opuszek miekka wiec jest gotowosc do porodu i gin powiedział w poniedziałek ze mysli ze jesszcze z tydzien pochodze 2w1:)
i chyba teraz znasta najgorszy okres wyczekiwanie...cały czas sie mysli czy to juz czy jeszcze...ehhh

reklama
Hejka dziewczynki!!!! U mnie nadal 2 w 1, dokładnie dzis zostały mi 2 tyg. do terminu. Narazie nic nie wskazuje na wcześniejsze rozpakowanie się, ale zobaczymy bo przecież róznie to bywa.

U mnie dokładnie miesiąc do rozwiązania.
Z lekarzem się widzę w środę za tydzień.
Zobaczymy,co powie:)
Dominiczka, a Ty który tydzień?
A poza tym czujemy się znośnie mimo gorąca i opuchlizn:)

Dokładnie, dzis taka duchota i upał, że idzie w locie zdechnąć;):-p. Mi na szczęściej nie dokucza opuchlizna, tylko czasem czuje kołkowate stopy, ale po leżeniu z nimi wyżej niz glowa lub wymoczeniu w zimnej wodzie z sola do kapieli sa jak nowe!!!

mi całe szczescie nic nie puchnie ale znów mam dosyc mocne bóle nerki przez ci i brzuch mnie boli a i jeszcze znów odezwała sie moja rwa kulszowa i mam dosyc.
we wtorek ide do szpitala i jak sie uda to urodze.jej juz sie nie moge doczekac. juz jestem zmeczona ta ciaza.
a dzis mam 37tc4d..

Witaj dominiczka!!! Oj jak ja ci współczuje tych twoich bóli.Trzymam kcuiki za pomyslne rozwiazanie. Tez już bym chciała miec to za sobą ,a do 5 sierpnia niewiele mi zostało. Ale narazie ani widu ani słych niczego co by wskazywalo na "godzinę zero". Daj znac jak już wrócisz ze szpitala.

reklama
Do góry