reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kamica nerkowa, zapalenie pęcherza w ciąży

ja tez biore ferrum lek ale nie bardzo na mnie działa, choc jak go wkładam do buzi to mi sie niedobrze robi. zreszta ostatnio po wszystkim mi niedobrze a po miesie to juz w ogóle nawet żoładek boli.
kurde ale mnie plecy i brzuch bola...no strasznie:(

To weź magnezik. Pomaga przy przyswajaniu żelaza. Oczywiście zapytaj lekarza - ja mam Asmag 3x1tabl. dziennie:)

reklama
kochana piszac od jakiegos czasu miałam na mysli od ponad miesiaca. no ale cóż staram sie z tym walczyc, a jak sie nie podniesie to znaczy ze taka moja uroda:p

Różnie na organizm wpływają pewne leki. Może powinien Ci lekarz przepisać inne żelazo, nie wiem...:)
A Może taka Twoja uroda;)))
Ale wierzę, że "po" wszystko wróci do normy:)
Zmykam na wiadomości!!

hejka

ne bylo mnie ale mam alibi... bylam w szpitalu... mialam juz 50% skurcze a oni twierdza ze dziecko wazy ponad 3 kg wiec donoszone:szok::szok::szok: i mozna rodzic:szok::szok::szok:
ucieklam im przy pierwszej okazji....

reklama
Do góry