reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kamica nerkowa, zapalenie pęcherza w ciąży

hej,
u mnie skwar i duchota...jest tragicznie...a jeszcze do tego wszystkiego wczoraj się przzewróciłam i mam niezle zjechane kolana.lewe to tak sobie rozwaliłam ze az mnie kosc boli:(

reklama
dominiczka!!! a u lekarza bylas? jak kosc boli to moze trzeba to sprawdzic... teraz mamy wiecej kilogramow do dzwigania i kosci i stawy sa obciazone...

jaga - u mnie do 14-15 jest parno i duszno, potem pol godzinki burzy i ulewy - kolejne pol godziny komfortowej pogody i znow parno :-(
bylam po jaska w przedszkolu i rozplywam sie.... pot mialam nawet na powiekach jadac autobusem :szok:
no i cala nerwowa jestem bo moi rodzice mieszkaja na terenie zalewowym (w 1997 r. wody bylo do parapetow na parterze) a mama ma teraz zapalenie pluc:baffled::no::wściekła/y:

nie no to tylko stłuczenie i poździerane kolana.trzeba przecierpieć póki świerze a później juz bedzie ok.
bardziej sie boje o te moje nerki co to w ogóle jest z nimi. w sobote mam usg nerek to sie okarze czy jest to wodonercze czy nie

moja Monia tez ma krotkie nozki... 2 tygodnie roznicy mieszy nozkami a brzuszkiem... ale podobno w normie...

eee tam zaraz dokuczaja.... ja znow kamyczka urodzilam... znow nie wiem jak to sie stalo:-):-D:tak:

a poza tym to mnie tylko dzis glowa boli i chyba zaraz zapodam sobie drugiego juz apapa:baffled:

to na pewno przez tą super pogodę...

a bardzo dobrze że nie czujesz tych porodów kamyczkowych,przynajmniej jedno dobre.

kurde od tego leżenia w domu poprzestawiało mi się i dałabym sobie głowe uciać ze dzisiaj czwartek...a tu właśnie sie okazało że to piątek...hmmmm...:/

reklama
Ależ miałam urwanie głowy...
Ufff, że mam wreszcie chwilę:)
Non stop pranie i prasowanie ciuszków dla Marysi, porządki itp...
A i tak jeszcze nie wszystko gotowe.
To powiadacie że różnie z tą wielkością bywa?
Ja już mam mętlik...Naprawdę...wszystko mnie spotyka,
wczoraj się okazało, że mam tak zepsute zęby przez ciążę, że już 5 do leczenia,
a miałam 3...:( I w dodatku po urodzeniu, bo dziury przy samych nerwach, dlatego trzeba w znieczuleniu..A znieczulenia z adrenaliną w ciąży nie można - tak pani dentyska powiedziała. Sądząc za kolejne 2 miechy będę miała całą szczenę do wymiany haha:p No ale....jak trzeba to trzeba:)
Pogoda u nas bleeeeeee...duszno, parno i aż mam zgagulca:(

Do góry