reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kamica nerkowa, zapalenie pęcherza w ciąży

hej,
u mnie skwar i duchota...jest tragicznie...a jeszcze do tego wszystkiego wczoraj się przzewróciłam i mam niezle zjechane kolana.lewe to tak sobie rozwaliłam ze az mnie kosc boli:(

reklama
dominiczka!!! a u lekarza bylas? jak kosc boli to moze trzeba to sprawdzic... teraz mamy wiecej kilogramow do dzwigania i kosci i stawy sa obciazone...

jaga - u mnie do 14-15 jest parno i duszno, potem pol godzinki burzy i ulewy - kolejne pol godziny komfortowej pogody i znow parno :-(
bylam po jaska w przedszkolu i rozplywam sie.... pot mialam nawet na powiekach jadac autobusem :szok:
no i cala nerwowa jestem bo moi rodzice mieszkaja na terenie zalewowym (w 1997 r. wody bylo do parapetow na parterze) a mama ma teraz zapalenie pluc:baffled::no::wściekła/y:

nie no to tylko stłuczenie i poździerane kolana.trzeba przecierpieć póki świerze a później juz bedzie ok.
bardziej sie boje o te moje nerki co to w ogóle jest z nimi. w sobote mam usg nerek to sie okarze czy jest to wodonercze czy nie

moja Monia tez ma krotkie nozki... 2 tygodnie roznicy mieszy nozkami a brzuszkiem... ale podobno w normie...

eee tam zaraz dokuczaja.... ja znow kamyczka urodzilam... znow nie wiem jak to sie stalo:-):-D:tak:

a poza tym to mnie tylko dzis glowa boli i chyba zaraz zapodam sobie drugiego juz apapa:baffled:

to na pewno przez tą super pogodę...

a bardzo dobrze że nie czujesz tych porodów kamyczkowych,przynajmniej jedno dobre.

kurde od tego leżenia w domu poprzestawiało mi się i dałabym sobie głowe uciać ze dzisiaj czwartek...a tu właśnie sie okazało że to piątek...hmmmm...:/

reklama
Ależ miałam urwanie głowy...
Ufff, że mam wreszcie chwilę:)
Non stop pranie i prasowanie ciuszków dla Marysi, porządki itp...
A i tak jeszcze nie wszystko gotowe.
To powiadacie że różnie z tą wielkością bywa?
Ja już mam mętlik...Naprawdę...wszystko mnie spotyka,
wczoraj się okazało, że mam tak zepsute zęby przez ciążę, że już 5 do leczenia,
a miałam 3...:( I w dodatku po urodzeniu, bo dziury przy samych nerwach, dlatego trzeba w znieczuleniu..A znieczulenia z adrenaliną w ciąży nie można - tak pani dentyska powiedziała. Sądząc za kolejne 2 miechy będę miała całą szczenę do wymiany haha:p No ale....jak trzeba to trzeba:)
Pogoda u nas bleeeeeee...duszno, parno i aż mam zgagulca:(

Do góry