reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

reklama
heheh widzę dziewczyny , że tapeta sie podoba. Ja jak tylko ja zaobaczyłam to wiedziałam, że nasz synek będzie miał właś nie coś takiego nad łóżeczkiem. Nie jestem zwolennikiem kreskówek i innych stworków, zwłaszcza na poczatkowym etapie, później to ok bo wiadomo jakies zaintersowania, ale dla malucha wystarczy :) pozdrawiam

Lenaka świetna ta tapeta :)
Ja się zastanawiam właśnie,czy lepiej walnąć nad całe łóżeczko jakąś fototapetę, czy zrobić coś w stylu co ma Atan czyli zbiór jakiś naklejek i yakie tak duperelki
Jedno jest pewne, napis z imieniem na pewno będzie

agusia pokoik superowy i Junior taki zadowolony :-) (mamy taki sam kolor ścian)

lenaka ja miałam problem z wyborem jakichś "ozdób" na ścianę bo nie wiemy czy w brzuszku jest księżniczka czy książę, a chciałam jakoś ten kącik dzidziusiowy oddzielić od reszty pokoju... misie są uniwersalne i po prostu rewelacyjne :-) chyba wezmę takie najmniejsze, za 69 zł mają :tak:

Perelandra= to prawda są na tyle uniwersalne,że nadaje sie dla dziewczynki i dla chłopca ja upatrzyłam sobie tę tapetę jud dawno na samym poczatku ciązy:-)

lenaka czy już przykleiliście te tapetę? ciekawa jestem czy to jest taki prostokąt z tym misiem czy sam miś, bo nie chciałabym przyklejać prostokąta, a tam w zależności od aukcji różnie to prezentują... no i czy tam jest klej, czy jest to typowa tapeta do której trzeba zakupić akcesoria do tapetowania

a to ja pokażę pokój mojego malucha 2 letniego : pokoj1.jpgpokoj2.jpgPOKOJ6.jpgpokoj4.jpgna końcu jest wejście do jego garderoby.

Kącik małej u nas w sypialni też już jest prawie gotowy to wam później pokażę :)

reklama
Do góry