reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Dziewczyny ale macie piękne te pokoje.
Kasiurek świetne zorganizowany, śliczna fototapeta.
Agusi kevin ma prawdziwie chłopięcy pokoik, super.
Maria przepiękne malowidło! Tez kiedys na swoim planuje własnorecznie pomalowac sciany ( w sensie tez cos namalowac a nie walkiem posmarowac na jednolito hehe) Sama robilas?
Kasiurek świetne zorganizowany, śliczna fototapeta.
Agusi kevin ma prawdziwie chłopięcy pokoik, super.
Maria przepiękne malowidło! Tez kiedys na swoim planuje własnorecznie pomalowac sciany ( w sensie tez cos namalowac a nie walkiem posmarowac na jednolito hehe) Sama robilas?
Dzieki- lozko tez mu sie najbardziej podoba jest zachwycony.
Sciane pomalowalam z siostra, ja rysuje zwietzatka a ona reszte. Malej tez juz narysowalam ale obrazki zwierzatki. Tylko jak narazie wciekla jestem bo upralam kocyk i posciel malej i kocica w tym spi! I wszystko w wlosach jest-a to ciezko wyplenic
Sciane pomalowalam z siostra, ja rysuje zwietzatka a ona reszte. Malej tez juz narysowalam ale obrazki zwierzatki. Tylko jak narazie wciekla jestem bo upralam kocyk i posciel malej i kocica w tym spi! I wszystko w wlosach jest-a to ciezko wyplenic
kamilka677
Fanka BB :)
Śliczne macie te pokoiki i mebelki dziewczyny, ja nie mam osobnego pokoju dla małej, będzie w naszej wypialni, ale za to mam w planie takie zakupy, luknijcie i ocencie jak Wam się to podoba...
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 9-EL+GRATIS NAJTANIEJ OD RĘKI (2049350637) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nr 19 pościeli mnie interesuje
łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2053623014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nr 11 lub 16 co myślicie???
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 9-EL+GRATIS NAJTANIEJ OD RĘKI (2049350637) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nr 19 pościeli mnie interesuje
łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2053623014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nr 11 lub 16 co myślicie???
Perelandra
kamilka pościel super, a łóżeczko też ładne ale ja osobiście nie chciałam takiego zabudowanego - wolałam szczebelki z każdej strony; chociaż ta kolekcja łóżeczek jest śliczna
kamilka677
No to fajnie, że Wam się podoba, więc chyba już ustalone co muszę kupić )
reklama
Kamilka piekna ta posciel a myslalam ze wszystkie przejrzalam na allegro a wczesniej ich nie widzialam.ale mnie to wciaz wkurza ze te rozmiary kolder kazda firma ma inny, najlepszy rozmiar ma ikea a te 70/100 np sa do niczego bo sztywne jak cholera.
Lozeczka tez sa piekne i tez takich nie widzialam.
Lozeczka tez sa piekne i tez takich nie widzialam.