reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

reklama
heheh widzę dziewczyny , że tapeta sie podoba. Ja jak tylko ja zaobaczyłam to wiedziałam, że nasz synek będzie miał właś nie coś takiego nad łóżeczkiem. Nie jestem zwolennikiem kreskówek i innych stworków, zwłaszcza na poczatkowym etapie, później to ok bo wiadomo jakies zaintersowania, ale dla malucha wystarczy :) pozdrawiam

Lenaka świetna ta tapeta :)
Ja się zastanawiam właśnie,czy lepiej walnąć nad całe łóżeczko jakąś fototapetę, czy zrobić coś w stylu co ma Atan czyli zbiór jakiś naklejek i yakie tak duperelki
Jedno jest pewne, napis z imieniem na pewno będzie

agusia pokoik superowy i Junior taki zadowolony :-) (mamy taki sam kolor ścian)

lenaka ja miałam problem z wyborem jakichś "ozdób" na ścianę bo nie wiemy czy w brzuszku jest księżniczka czy książę, a chciałam jakoś ten kącik dzidziusiowy oddzielić od reszty pokoju... misie są uniwersalne i po prostu rewelacyjne :-) chyba wezmę takie najmniejsze, za 69 zł mają :tak:

Perelandra= to prawda są na tyle uniwersalne,że nadaje sie dla dziewczynki i dla chłopca ja upatrzyłam sobie tę tapetę jud dawno na samym poczatku ciązy:-)

lenaka czy już przykleiliście te tapetę? ciekawa jestem czy to jest taki prostokąt z tym misiem czy sam miś, bo nie chciałabym przyklejać prostokąta, a tam w zależności od aukcji różnie to prezentują... no i czy tam jest klej, czy jest to typowa tapeta do której trzeba zakupić akcesoria do tapetowania

a to ja pokażę pokój mojego malucha 2 letniego : pokoj1.jpgpokoj2.jpgPOKOJ6.jpgpokoj4.jpgna końcu jest wejście do jego garderoby.

Kącik małej u nas w sypialni też już jest prawie gotowy to wam później pokażę :)

reklama
Do góry