reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

ja kupywala, synowi taka o ! ale nie umiem znalesc sprzedawcy na all

przy okazji pokoj syna - lozko w lato jest pod oknem w zime pod sciana o i rozne wariacje na temat ustawiem wszystko meble lozka fototapeta na all kupione

reklama
no my jestesmy bardzo zadowoleni dlatego kupiliśmy drugie takie samo. Jedyna ich wada to to że zajmują dużo miejsca. Na szczescie my mieszkamy w kamienicy wiec pokoje wielkie i miejsca dość.

Kasiurek ale sliczny pokoik , taki przytulny - bomba

Ja wam sie pochwale pozniej pokojem juniorka ;) wiekszosc czasu pisze z telefonu , zasiade na kompa to dos dorzuce ;)

Lenka te misie wymiataja, szkoda ze wczesniej sie nie chwalilas - bylby plagiat ;-) hihi wygladaja jak 3D obledne ;)

o... fototapeta kupiona jest nawet koło mnie:D... jakieś 300 metrów dalej. ahah.
jest fajowa... na żywo wygląda równie slicznie:-)))

Noooo... Fototapetki są cudne. I jak zmieniają w mgnieniu oka nudny pokój.
Chyba czeka mnie bardzo trudne zadanie :rolleyes2: Tyle ich - co jedna to ładniejsza - i którą wybrać :wściekła/y::oo2::unsure::huh::hmm::rofl2:
Kasiurek prześliczny pokoik :tak: a misie lenaki słodziutkie :tak:

reklama
Do góry