reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny , ciesze sie ze wam sie podoba
Ivi literki czyta sie raz gora raz dol I ma byc ALEXANDER ;-) dlugie imie a drzwi waskie musialam upychac
I lozeczko I przewijak z Mamas&papas , przewijak sie pod osi a podspodem jest wanienka- niby fajne ale I tak nie wydaje mi sie zebym tego uzywala , kupilam taka normalna wieksza ;-)
Co do kubusia puchatka - uwielbiam! Pościel tez mamy kubusiowa narazie złożona czeka. W naszej sypialni mam kolyske, myśle ze mimo całej aparatury monitorujacej ( Janerka i mata oddechowa) i tak mały będzie z nami przynajniej na początku , jak wy myślicie ? Ja mam mieszane uczucia żeby malenstwo zostawić na noc samo ...
Ivi literki czyta sie raz gora raz dol I ma byc ALEXANDER ;-) dlugie imie a drzwi waskie musialam upychac
I lozeczko I przewijak z Mamas&papas , przewijak sie pod osi a podspodem jest wanienka- niby fajne ale I tak nie wydaje mi sie zebym tego uzywala , kupilam taka normalna wieksza ;-)
Co do kubusia puchatka - uwielbiam! Pościel tez mamy kubusiowa narazie złożona czeka. W naszej sypialni mam kolyske, myśle ze mimo całej aparatury monitorujacej ( Janerka i mata oddechowa) i tak mały będzie z nami przynajniej na początku , jak wy myślicie ? Ja mam mieszane uczucia żeby malenstwo zostawić na noc samo ...
Kemisiak
A co do koloru żółtego wiecie to było najlepsze rozwiazanie bo okno pokoju małego znajduje sie z bardziej zacienionej strony domu , trzeba było sztucznie naslonecznic ;-) mój starszy syn ma pokój w kokosy zielonym
A tak wyglada kolyska , tylko sie zastanawiam jak długo posłuży bo jak mały zacznie siadać to umrę na zawał ze wypadnie ...
A tak wyglada kolyska , tylko sie zastanawiam jak długo posłuży bo jak mały zacznie siadać to umrę na zawał ze wypadnie ...
MaMicurina
czy tylko ja zostawiam zlozenie lozeczka dopiero jak sie maluch urodzi?;p
nie,my tez
czy tylko ja zostawiam zlozenie lozeczka dopiero jak sie maluch urodzi?;p
A łóżeczko będzie nowe? Bo ja bym nowe ustawiła wcześniej, żeby ten zapach nowych mebli wywietrzał;-).
reklama
zazdroszczę, że możecie urządzać pokoik od zera, my jak kupiliśmy mieszkanie jeden pokój był dziecięcy, ale po takim chyba już szkolnym dziecku i są tapety zółte, a na górze jakiś szlaczek w gwiazdki i wielka szafa taka pod zabudowe, ale nie typu komandor. Wielkie białe koromysło. Więc kupiłam tylko naklejki na tą szafę, mam zamiar kupić jeszcze kolorwą narzutę na łóżko (bo jest w pokoju) jakieś obrazki i tyle. Na razie nie mamy kasy, żeby robić remont w tym pokoju, więc myślę, że jak będzie miało się pojawić drugie dzieciątko- powiedzmy za 2 lata, to wtedy się zrobi. Na tą chwilę podglądam Wasze pokoiczki i wzdycham jak słodko