reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
Kasiulka czym sie martwisz? Ciesz sie tym co malenstwo będzie miało w tym pokoiku wcześniej mieszkał nasz 5 letni teraz syn , przenieslismy go do większego a małego pokoju nawet nie malowalismy , kilka naklejek z ku iDisk pi gatunek i przyjaciółmi , kilka obrazków , pluszaki tu i tam -= pokoik niskobudżetowy ;-) najważniejsze by malenstwo szczęśliwie przyszło na świat a pózniej krok po kroku ;-) a może wygramy w totka
Cześć dziewczyny,Poniżej moje wrażenia z wyprawy poszukiwania stabilnego łożeczka.Byłam w Swiecie Dziecka i myślałam, że kupimy łożeczko firmy Drewex albo Klupś i obie frimy prezentują nawet fajne proste modele, wyjmowane szczebelki, 3 poziomy, eko lakiery etc ale tak rozchybotane, od potrząsania przez oglądających, że wątpię aby dało radę przetrwać jak dzidzia zacznie skakać po łożku.A chciałabym takie co:- jest stabilne- ma eko lakiery/atesty etc- 3 poziomy i wyjmowane szczebelki- jest z drewna- można dokupić inne elementy jak dziecko urośnie, albo zrobić z łożeczka tapczanikNo i padło chyba na meble PINIO seria biała BARCELONA. Choć cenowo za samo łożeczko 700pln, ale szturchałam nim na maksa i nie chybotało się. I jakoś takie porządne się wydaje.Do tego takie biskupio różowe dodatki i szarawo-brązowe ściany.Co sądzicie?
A i znalazłam zdjęcie z tymi meblami już w urządzonym pokoiku dla dzidzi, moim zdaniem fajnie i przytulnie i funkcjonalnie.
A i znalazłam zdjęcie z tymi meblami już w urządzonym pokoiku dla dzidzi, moim zdaniem fajnie i przytulnie i funkcjonalnie.
Ostatnia edycja:
V
villandra8
Gość
Aadka bardzo ładne Ja tam wciąż nie wiem jak nasze łóżeczko (spadkowe) wygląda...
Za to mogę się pochwalić skręconymi mebelkami - tak jak wspominałam wcześniej - od razu młodzieżówka, bo nie będę inwestować co trochę. Biurko póki co posłuży za przewijak, a jak maluch będzie przejawiał ciągoty do kredek i tp. to zrobi się czasowo stoliczek dostosowany do wzrostu szkraba, także biurko będzie zgodnie ze swoim przeznaczeniam dopiero na okres szkolny
Półka wisząca czeka jeszcze na powieszenie, jak widać. Zresztą małż chce meble jeszcze skręcić razem, dlatego nie za bardzo mogę jeszcze magazynować w środku ubranka na późniejsze lata (jest ich troszkę).
Ostatnie wnętrze - szafa narożna - dla Moniki; my w sumie na razie nic nie robimy z nim, bo miejsca raczej starczy, ale jakby była taka potrzeba, to byśmy dorobili właśnie w tym rogu narożne półeczki - może ogromu miejsca tym się nie zyska, ale zawsze coś - jakbyś była zainteresowana konkretami technicznymi, pisz na priv, to mogę dokładnie wytłumaczyć szczegóły swojej wizji - nie będę na forum zanudzać.
Za to mogę się pochwalić skręconymi mebelkami - tak jak wspominałam wcześniej - od razu młodzieżówka, bo nie będę inwestować co trochę. Biurko póki co posłuży za przewijak, a jak maluch będzie przejawiał ciągoty do kredek i tp. to zrobi się czasowo stoliczek dostosowany do wzrostu szkraba, także biurko będzie zgodnie ze swoim przeznaczeniam dopiero na okres szkolny
Półka wisząca czeka jeszcze na powieszenie, jak widać. Zresztą małż chce meble jeszcze skręcić razem, dlatego nie za bardzo mogę jeszcze magazynować w środku ubranka na późniejsze lata (jest ich troszkę).
Ostatnie wnętrze - szafa narożna - dla Moniki; my w sumie na razie nic nie robimy z nim, bo miejsca raczej starczy, ale jakby była taka potrzeba, to byśmy dorobili właśnie w tym rogu narożne półeczki - może ogromu miejsca tym się nie zyska, ale zawsze coś - jakbyś była zainteresowana konkretami technicznymi, pisz na priv, to mogę dokładnie wytłumaczyć szczegóły swojej wizji - nie będę na forum zanudzać.
Angel.
Zwierzoholik;)
Świetne meble Vill!! Bardzo funkcjonalne a ile tych szufladek A potem wszystko na "gumki" ( sie smieje, bo na mnie taka metode mieli ) jak malenstwo zacznie chodzic i wszystko otwierac
MaMicurina
aadka bardzo ladne
ja mam wszystko z drewnostyl Barcelona-tez fajne
ja mam wszystko z drewnostyl Barcelona-tez fajne
reklama
monika2412
Vill kochana jesteś że pamiętałaś :-)Super już nie mogę się moich mebelków doczekać.Jak dostane i złoży mój to będę pisać żeby się doradzić z tym wnętrzem.A kolorek będe mieć taki sam. Myślę tylko nad zielonymi ścianamiTylko u mnie w tych mebelkach nie będzie miejsca dla maluszka.
A co do szufladek to każdy w domu masę ich ma :-)Ja np. przy synku nie musiałam nic z nimi robić a moja ciocia przy swoim musiała gałki powykręcaćwszędzie zajrzał i nawet jako 3 latek:-)wiec zasady nie ma.
A co do szufladek to każdy w domu masę ich ma :-)Ja np. przy synku nie musiałam nic z nimi robić a moja ciocia przy swoim musiała gałki powykręcaćwszędzie zajrzał i nawet jako 3 latek:-)wiec zasady nie ma.