reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

ślicznie Twój synek będzie miał!!:)) nie wiem tylko czy literek (tych z niższego piętra) nie powiesiłabym w połowie wysokości górnych, żeby bardziej "całość" tworzyły ;) ale łóżeczko profesjonalnie przygotowane! super!

A co to za przewijak który masz za łóżeczkiem, tam pod oknem?

reklama
agusiakemisia pokoik bardzo fajny. ja póki co szykuje tylko kącik bo pokój dla malucha musiałabym pozyczyc od sąsiadów :-). cały czas szukamy większego mieszkania na zamiane, co do łatwych nie nalezy bo ceny dopłat potrafia byc absurdalne.

Agusia ja osobiści za żółtym kolorem średnio przepadam (rzecz gustu), ale pokoik dla synka wyszedł Ci bardzo cieplutki (pierwsze skojarzenie) i funkcjonalny :tak: Bardzo ładnie.

Ja pewnie z moim wielkim metrażem będę się motać, żeby wszystko mieć pod ręką :rolleyes2: Kąciki i małe pokoiki urządza się chyba zdecydowanie łatwiej (mniej opcji, to i łatwiej wybrać :-p)

villandra mniejszy metraż też nie różowy bo cięzko się zmieścic. ja sie nakombinowałam, żeby upchnąc mała do naszej sypialni i dalej kombinuje, poniewą mam wrażenie, że się nie pomieszczę z naszymi wszystkimi ciuchami i rzeczami małej. zrobiłam takie czystki szafowe , że teraz sporo ludzi z osiedla chodzi w naszych ciuchach (ja zawsze rzeczy zostawiam przy koszu, ponieważ u nas sporo ludzi niestety grzebie po smietnikach, a ciepłe i dobre rzeczy wynosiłam). hihih padłam jak nasza osiedlowa żulerka przeparadowała przede mna z moja srebrna torebka :-D

agusia no zakochalam sie w pokoju:-)uwielbiam Kubusia Puchatka i podejrzewam ze sama bym sie przeprowadzila do tego pokoju:-Dsliczny:-D

reklama
Do góry