reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

reklama
nefi na pewno prędzej czy później doczekasz właściwego metrażu :tak: U mnie ostatnio stanęło na tym, że na 200m domu (mała część dla dziadka) jest... za mało miejsca :szok: Bo małż ma problem,, gdzie umiejscowić swoje książki ze Star Wars i pracownię modelarską (jest na to przeznaczony pokoik, ale postanowił potruć mi nieco nerwy, że ten pokoik bedzie dla drugiej dzidzi - na co mu mówię, że na razie to jeszcze pierwszej nie urodziłam; a jakby co, to pokój dziecinny jest wystarczający dla dwóch - nawet odmiennej płci, bo da się go sprytnie na dwa przedzielić jak zajdzie taka potrzeba). No cóż - M lubi mnie drażnić, ma z tego jakąś chorą satysfakcje czasami (no, zawsze).

A akcja z torebką musiała być boska :-D

no coz akcja z torebka była boska:-D, szczególnie w połaczeniu z urocza aparycją modelki:-D. a niech kobicie dobrze służy. wole żeby moje rzeczy nosili ludzie niz maja wylądowac w jakims lumpeksie, szczególnie, że u mnie w miescie serio biedę widać :-(

hmm u mnie tak łóżeczko złożone (ale u mamy i zakryte):dry:. wózek też w cięzkiej tajemnicy upchniety w piwnicy u mamy. oczywiscie go widziałam, ale co tam wszystko bardzo jest nieoficjalne :-D.

tunia - coś czuję, że gdybysmy mieszkaly niedaleko siebie to świat, by tego nie wytrzymał;o

jesteś troszeczkę jednak niezdrowa - ale tak zdrobniale:p

nefi-no ja wlasnie slyszalam, ze jak juz sie wczesniej zlozy to trzeba zakryc do narodzin dziecka - u mnie by to nie przeszlo bo bym sie tuliła do lozeczka codziennie;p

reklama
Do góry