reklama
V
villandra8
Gość
nefi na pewno prędzej czy później doczekasz właściwego metrażu U mnie ostatnio stanęło na tym, że na 200m domu (mała część dla dziadka) jest... za mało miejsca Bo małż ma problem,, gdzie umiejscowić swoje książki ze Star Wars i pracownię modelarską (jest na to przeznaczony pokoik, ale postanowił potruć mi nieco nerwy, że ten pokoik bedzie dla drugiej dzidzi - na co mu mówię, że na razie to jeszcze pierwszej nie urodziłam; a jakby co, to pokój dziecinny jest wystarczający dla dwóch - nawet odmiennej płci, bo da się go sprytnie na dwa przedzielić jak zajdzie taka potrzeba). No cóż - M lubi mnie drażnić, ma z tego jakąś chorą satysfakcje czasami (no, zawsze).
A akcja z torebką musiała być boska
A akcja z torebką musiała być boska
no coz akcja z torebka była boska, szczególnie w połaczeniu z urocza aparycją modelki. a niech kobicie dobrze służy. wole żeby moje rzeczy nosili ludzie niz maja wylądowac w jakims lumpeksie, szczególnie, że u mnie w miescie serio biedę widać :-(
MantaZG
Fanka BB :)
tunia - coś czuję, że gdybysmy mieszkaly niedaleko siebie to świat, by tego nie wytrzymał;o
jesteś troszeczkę jednak niezdrowa - ale tak zdrobniale
nefi-no ja wlasnie slyszalam, ze jak juz sie wczesniej zlozy to trzeba zakryc do narodzin dziecka - u mnie by to nie przeszlo bo bym sie tuliła do lozeczka codziennie;p
jesteś troszeczkę jednak niezdrowa - ale tak zdrobniale
nefi-no ja wlasnie slyszalam, ze jak juz sie wczesniej zlozy to trzeba zakryc do narodzin dziecka - u mnie by to nie przeszlo bo bym sie tuliła do lozeczka codziennie;p
reklama