reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki/ pokoiki naszych Maluszków :))

white
ella
sliczne te pokoiki
u nas Gosia niemal do 2 roku zycia spała w naszej sypialni, więc pewnie maluszek też będzie spał w łożeczku obok naszego łóżka. Zresztą ja w żaden sposób (poza łozkiem) nie przystosowywałam pokoju dla dziecka... Gośka panoszy sie w naszym "salonie", siedzi tam gdzie my:tak:

Teraz powoli myslimy o kupnie domu... ale to jeszcze trochę czasu...
trochę szkoda mi bedzie swobody życia bez kredytu na karku, ale zrobiło nam się za ciasno:sorry:

reklama
white
ella
sliczne te pokoiki
u nas Gosia niemal do 2 roku zycia spała w naszej sypialni, więc pewnie maluszek też będzie spał w łożeczku obok naszego łóżka. Zresztą ja w żaden sposób (poza łozkiem) nie przystosowywałam pokoju dla dziecka... Gośka panoszy sie w naszym "salonie", siedzi tam gdzie my:tak:

Teraz powoli myslimy o kupnie domu... ale to jeszcze trochę czasu...
trochę szkoda mi bedzie swobody życia bez kredytu na karku, ale zrobiło nam się za ciasno:sorry:

ja mam w salonie zrobiony kącik dla małej :) narazie wygląda to tak ze są dwa chodniczki ze zwierzątkami i kosz na pranie z zabawkami hahaha :p ogólnie zabawki leżą w jednym kącie (wieczorem jak posprzątam :p bo w dzien za nic w świecie :D)
ale planuje dokupić większy chodniczek albo dywanik zeby troche większy kawałek podłogi zakrył w tym kąciku dla dzieci :)

my mielismy w planach w nowym roku mieszkac juz w domu swoim, ale nie wypaliło i budowa sie jeszcze nie rozpoczeła... ale w sumie nawet jak to planowałam to od razu wiedziałam ze na górze będa tylko sypialnie, a kącik zabaw i tak przeniesie sie na dół do pokoju dziennego, proste ze dziecko nie będzie siedziało cały dzien w swoim pokoju i sie bawiłoo tylko woli sie bawić wśród domowników :)

krolewna dokładnie tak jest u nas, Ami bawi się w salonie, bo życie toczy się na dole w ciągu dnia, na dole są zabawki, którymi Amelcia się akurat bawi, a na górze w jej pokoju cała reszta mniej interesująca, bądź zapomniana :tak::-D

krolewna dokładnie tak jest u nas, Ami bawi się w salonie, bo życie toczy się na dole w ciągu dnia, na dole są zabawki, którymi Amelcia się akurat bawi, a na górze w jej pokoju cała reszta mniej interesująca, bądź zapomniana :tak::-D

dokłądnie taki mam plan co do domu :p
teraz mam narazie mało zabawek, bo dzidziusiowe pochowane a Maja tez nie ma jakoś duzo :) takze leżą sobie w koszyku :D jeszcze musze ten na pranie wymienić na jakieś kolorowe koszyki dziecięce :p hehe
ja jeszcze miałam plan taki, bo mamy w projecie dodatkowy pokój 'gościnny na dole i ze tam będzie bawialnia i składzik na zabawki :p ale chyba jednak będzie to biuro niestety :D

krolewna, nie sądze by przeszedł nawet ten pomysł, gdyby nie biuro...u nas niby zabawki stoją w takim przechodnim pomieszczeniu na dole, ale Ami bawi się w salonie, woli, gdy jesteśmy blisko :tak:;-):-)

beti84; rozbroilo mnie ostrzezenie "nie daj sie nabrac na mniejsze zolwie" :-D:-D:-D zolwik bardzo fajny ale ja chyba kupie pozytywke z tymi bajerami dla mlodej.

reklama
Do góry