reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Sprawdziłam opcję z piętrowymi, i niestety najmniejsze jakie znalazłam było 80x 185 cm, a takie jest niestety za duże...tzn nie byłoby przejścia. Płakać mi się chce, bo jak kupię mniejszą szafę, to znowu bedzie problem z upychaniem ubrań czy zabawek, nie chcę zmieniać łóżka, bo 140 szerkości to i tak za mało, nie wyobrażam sobie spać na 120... Chyba, że wrócimy do niegdyś popularnych wersalek:crazy:, a na takiej sypiam na wsi i po kilku dniach chodzę jakby ktoś mnie poturbował.

reklama
S nie wyobrażam sobie spać na 120... Chyba, że wrócimy do niegdyś popularnych wersalek:crazy:, a na takiej sypiam na wsi i po kilku dniach chodzę jakby ktoś mnie poturbował.

estragon
, moze narysuj nam tak odrecznie rzut pokoju?
nasz łóżko jest na 120 i dopóki Lilka z nami nie spala, jakoś dawaliśmy rade, teraz lilka nie chce spać u siebie tylko u nas, jakiś horror, przenieśliśmy sie na trochę większe łóżko ale i tak jest kiszka

a obecne wersalki sa dość wygodne

no taki odręczny, tutaj kaloryfer jest już po przerobieniu, bo teraz to jest za drzwiami i rury biegną przez całą długość ściany. TerAZ łóżko stoi odwrotnie, tzn zachodzi trochę na okno:sorry:, a segment jest na tej ścianie, gdzie grzejnik. Prawie cały dzień siedzę nad tym i nic nie wymyśliłam:sorry:. Chętnie przyjmę wszelkie propozycje:sorry:
edit: wstawię zdjęcie u mnie w grupie, bo chyba widac moje nazwisko..

Ostatnia edycja:
dziewczyny to ja też proszę o rady:)
otóż niebawem będziemy malować ściany i zdecydowaliśmy się na farbę beckers
na klatkę schodową wybrałam już kolor, ale zupełnie nie wiem co jest modne jeśli chodzi o pokoje.
Myśle że w gościnnym pokoju jednak powinien być "delikatny"kolor który za rok nie wyjdzie z mody.
Do pokoju młodej myślałam o czymś takim
images
,
beckers%20Caramel%20pudding.jpg
mieszanie dwóch kolorów
tym bardziej że mamy małe skosy w pokojach ale z drugiej strony fajny jest też pomarańcz http://s.sklep.meble.pl/gfx/meblopol/sklep_oferta/93764/626261138.jpg.

A do kuchni?? co byście zaproponowały?

no i marzy mi się taka chociaż szafa
image14.jpg

Ostatnia edycja:
Julita a nie boisz sie, ze takie dosc mocnekolory szybko ci sie opatrza? Ja bym postawila na bardziej naturalne kolory ścian, a dodatki zawsze mozesz miec kolorowe, ewentualnie jakiś wyrazisty kolorowy akcent na jednej ścianie?
ja do swojego pokoju kupiłam taki kolor:
Dulux Polska
a do przedpokoju taki:
Dulux Polska

Edit: doczytałam, że to chodzi o Mai pokój. Myslalam, że do salonu chcesz takei róże:sorry2:. A wkuchni jak masz ciemne meble, to ściany tylko jasne

Ostatnia edycja:
reklama
no taki odręczny, tutaj kaloryfer jest już po przerobieniu, bo teraz to jest za drzwiami i rury biegną przez całą długość ściany. TerAZ łóżko stoi odwrotnie, tzn zachodzi trochę na okno:sorry:, a segment jest na tej ścianie, gdzie grzejnik. Prawie cały dzień siedzę nad tym i nic nie wymyśliłam:sorry:. Chętnie przyjmę wszelkie propozycje:sorry:
edit: wstawię zdjęcie u mnie w grupie, bo chyba widac moje nazwisko..

Szkoda, że nie mogę zobaczyć zdjęcia/rysunku bo ostatnio urządzałam pokój o metrażu 7m2....!!!! Mam tam szafę zabudowaną i kanapę rozkładaną (po rozłożeniu ma 140x200). Jeśli możesz udostępnij rysunek, może Ci coś pomogę ;)

Do góry