reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
Ja kupowałam bordery w Leroy Merlin, coś ok. 25 zeta za rolkę 5m. Nie pamiętam dokładnie ;) Opłaca się bo te są grube i mają ponad 20cm szerokości. Bo są jeszcze takie dupne zwykłe papierowe i wąskie...

Dziewczyny subcio są te wasze pokoiki,mebelki,rysunki:-):tak::-)
Wszystkie bardzo mi się podobają.
Przewijak podobnie jak u większości będzie na lóżeczku,potem się zobaczy.Tamtym razem chyba za wiele go nie wykorzystywałam

magda102, Ty Babo...wakacji mi się przez Ciebie chce ;))
A to lato stoi pod wielkim ?
A tak na serio, fajny pomysł. Podoba mnie się :happy:

Pokażę Wam w końcu malunek nad łóżeczkiem naszej malutkiej panny, jeszcze bezimiennej ;-)
Łóżeczko, które stoi w naszej sypialni, jak widzicie jeszcze nie do końca przygotowane, ale nie chcę by się już kurzyła pościel i karuzela.

Lampa-księżyć też jeszcze w folii i do fotki tylko zawieszony na gwoździku od zegara żebyście miały pogląd, że on tam będzie, mniej więcej w tym miejscu.

Serca domalowywałam sama, bo w wersji oryginalnej ich nie było. I niestety widać mój anty-talent nawet w tak drobnej kwestii. Mało zgrabne te serduszka i nie jestem zadowolona z ich koloru. Chyba za ciemne, aczkolwiek farba jeszcze do końca z nich nie wyschła.

A ta plamka na nodze wróżki jest od ziarenka piasku, który po wakacjach znalazł się w obiektywie aparatu. Tak mi się przynajmniej wydaje. Wybaczcie zatem tę małą skazę ;))

Załączniki

• DSC_6386.jpg
    DSC_6386.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 112
  • DSC_6390.jpg
    DSC_6390.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_6391.jpg
    DSC_6391.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 103
Popieram w 100%, choć ja z początku odstawiałam elfa, znaczy kobietę elfa.....
Ale rewelacyjnie to wygląda ;-)

awru, magda102 serdecznie dziękuję :))

A czy to wróżka, czy elf to pewnie można nazwać i jednym, i drugim. Nawet jak wyszukiwałam w necie, to ten szablon był pod hasłem "wróżki, elfy..." coś w ten deseń.
Zamawiałam mniejsze rozmiary wg własnego planu, ale tak żeby proporcje były zachowane.

A MM sie nie podoba, ale kij z tym....:crazy:

magda wakacyjny klimat przy łóżeczku jest po prostu świetny i aż chce się na plaże udać.
Tiger wróżka elf świetnie wygląda i super to wszystko wygląda.
Macie babeczki talenty.

reklama
A do mnie kurier przywiozl dzisiaj lozeczko, juz stoi skrecone tylko jakos nie mam pomyslu gdzie go ostatecznie ustawic :eek: I stoi bez sensu na srodku sypialni. Zaczynam odczuwac ciasnote w pokoju :szok:

Teraz w planach mamy malowanie sciany przy ktorej beda staly dzieciowe mebelki i pozniej machne sobie rysuneczki (kupilismy szablonik z samochodzikami i bedziemy uskuteczniac szlaczki :-) )

I jak juz wszystko bedzie stalo na miejscu to moze w koncu dotrze do mnie ze niebawem przybedzie nowy lokator:tak:

Do góry