reklama
martina969
Filipowa mama
a my właśnie składamy łóżeczko, no i muszę zabrać się za malowanie misia :-)
martina to czekamy na foto
u nas ze złożeniem łóżeczka był większy problem jak z szafa 150cmx 236cm

Ja też idę do przodu.. wyciągłam moje magiczne pudełko z farbami, kredkami, pastelami, węglami i będę robić szkice;D

Ja też idę do przodu.. wyciągłam moje magiczne pudełko z farbami, kredkami, pastelami, węglami i będę robić szkice;D
martina969
Filipowa mama
martina to czekamy na fotou nas ze złożeniem łóżeczka był większy problem jak z szafa 150cmx 236cm
hehe

ty to zdolna jesteś jak sama szkicujesz, my mamy szablon i nad nim się trudzę jak przykleić żeby było dobrze i nie krzywo

To mój K przykręcał bok łóżeczka do dziurki, która byłą przeznaczona do regulacji poziomu ale moje czujne oko nie pozwoliło mu na to pozwolić i szybko sie zorientowaliśmy 

teraz zabieram sie do rysunków, poporstu przerysowuje z laptopa na kartkę, i dodaje swoje detale
odezwę się jak już coś zrobie... a Wam życzę miłego składania i rysowania ;D
teraz zabieram sie do rysunków, poporstu przerysowuje z laptopa na kartkę, i dodaje swoje detale
odezwę się jak już coś zrobie... a Wam życzę miłego składania i rysowania ;D
Agate mi też się bardzo podoba, zwłaszcza motywy safari, których jestem wręcz maniaczką![]()
Corina, wiecej motywow safari widac na poprzednio wklejanych przeze mnie zdjeciach, ktore sa na 26 stronie.
Alutka, wstaw fotki.
reklama