reklama
martina969
Filipowa mama
a my właśnie składamy łóżeczko, no i muszę zabrać się za malowanie misia :-)
martina to czekamy na foto u nas ze złożeniem łóżeczka był większy problem jak z szafa 150cmx 236cm
Ja też idę do przodu.. wyciągłam moje magiczne pudełko z farbami, kredkami, pastelami, węglami i będę robić szkice;D
Ja też idę do przodu.. wyciągłam moje magiczne pudełko z farbami, kredkami, pastelami, węglami i będę robić szkice;D
martina969
Filipowa mama
martina to czekamy na foto u nas ze złożeniem łóżeczka był większy problem jak z szafa 150cmx 236cm
hehe a ja właśnie zauważyłam że spód źle daliśmy bo na najniższej wysokości, zamiast najwyższej
ty to zdolna jesteś jak sama szkicujesz, my mamy szablon i nad nim się trudzę jak przykleić żeby było dobrze i nie krzywo nie lubię takich prac po których jak zepsuję nie ma odwrotu:-)
To mój K przykręcał bok łóżeczka do dziurki, która byłą przeznaczona do regulacji poziomu ale moje czujne oko nie pozwoliło mu na to pozwolić i szybko sie zorientowaliśmy
teraz zabieram sie do rysunków, poporstu przerysowuje z laptopa na kartkę, i dodaje swoje detale
odezwę się jak już coś zrobie... a Wam życzę miłego składania i rysowania ;D
teraz zabieram sie do rysunków, poporstu przerysowuje z laptopa na kartkę, i dodaje swoje detale
odezwę się jak już coś zrobie... a Wam życzę miłego składania i rysowania ;D
Agate mi też się bardzo podoba, zwłaszcza motywy safari, których jestem wręcz maniaczką
Corina, wiecej motywow safari widac na poprzednio wklejanych przeze mnie zdjeciach, ktore sa na 26 stronie.
Alutka, wstaw fotki.
reklama