reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
martina to czekamy na foto :) u nas ze złożeniem łóżeczka był większy problem jak z szafa 150cmx 236cm:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:
Ja też idę do przodu.. wyciągłam moje magiczne pudełko z farbami, kredkami, pastelami, węglami i będę robić szkice;D

martina to czekamy na foto :) u nas ze złożeniem łóżeczka był większy problem jak z szafa 150cmx 236cm:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:
Ja też idę do przodu.. wyciągłam moje magiczne pudełko z farbami, kredkami, pastelami, węglami i będę robić szkice;D

hehe:-D a ja właśnie zauważyłam że spód źle daliśmy bo na najniższej wysokości, zamiast najwyższej:-D
ty to zdolna jesteś jak sama szkicujesz, my mamy szablon i nad nim się trudzę jak przykleić żeby było dobrze i nie krzywo:-p nie lubię takich prac po których jak zepsuję nie ma odwrotu:-)

To mój K przykręcał bok łóżeczka do dziurki, która byłą przeznaczona do regulacji poziomu ale moje czujne oko nie pozwoliło mu na to pozwolić i szybko sie zorientowaliśmy :):)
teraz zabieram sie do rysunków, poporstu przerysowuje z laptopa na kartkę, i dodaje swoje detale ;)
odezwę się jak już coś zrobie... a Wam życzę miłego składania i rysowania ;D

Wlasnie skonczylam przeglada stronki z waszymi pokoikami i kacikami, ktore pojawily sie tu podczas mojej nieobecnosci. Wszystkie sa sliczniutkie i kazdy w swoim stylu.

Dziewczyny ja jestem zachwycona pokoikami... u nas narazie wszystko uszykowane ale M rozłoży łóżeczko gdy będę w szpitalu... jutro tylko musze wypucowac przewijak...

reklama
Do góry