reklama
katagorka20
Fanka BB :)
dziewczyny macie sliczne te pokoiki i kąciki dla maluszków...
ja dopiero jak wyjdę ze szpitala to bedzie gotowy kącik dla malej tatus ma zrobic wszystko tak jak mówiłam i przygotowac kącik dla córci
ja dopiero jak wyjdę ze szpitala to bedzie gotowy kącik dla malej tatus ma zrobic wszystko tak jak mówiłam i przygotowac kącik dla córci
magda102
Siemanko,
kurcze wczoraj miałam zapodać jakieś foto kącika dla młodej.... ale nie dałam rady, sprzątanie, pranie, pakowanie do szpitala...
No ale fotki zdążyłam zrobić to wrzucam siedząc na szpitalnym łożu.
Kącik w stanie zabudowy. Nad bordery pójdą jeszcze obrazki z puzzli z Kubusiem Puchatkiem i Hefalumpami, drewniany księżyc i lampka nocna Ikeowska. Tymi meblami, ogólnym sajgonem i stelażem wózka, który oparty jest o łóżeczko się nie przejmujcie, choć i tak tego specjalnie nie widać.Ja świadomie wiem, że tam są. Znaczy wczoraj były hihihi
Fotki ogólnie nieudane, kolory wyszły bardzo do doopy, ale coś tam wypatrzeć można. Jak może zauważycie zmieniłam zdanie co do pościeli, miała być inna gładka z aplikacją, jednak zostałam przekonana do tej z morelowymi miskami.
kurcze wczoraj miałam zapodać jakieś foto kącika dla młodej.... ale nie dałam rady, sprzątanie, pranie, pakowanie do szpitala...
No ale fotki zdążyłam zrobić to wrzucam siedząc na szpitalnym łożu.
Kącik w stanie zabudowy. Nad bordery pójdą jeszcze obrazki z puzzli z Kubusiem Puchatkiem i Hefalumpami, drewniany księżyc i lampka nocna Ikeowska. Tymi meblami, ogólnym sajgonem i stelażem wózka, który oparty jest o łóżeczko się nie przejmujcie, choć i tak tego specjalnie nie widać.Ja świadomie wiem, że tam są. Znaczy wczoraj były hihihi
Fotki ogólnie nieudane, kolory wyszły bardzo do doopy, ale coś tam wypatrzeć można. Jak może zauważycie zmieniłam zdanie co do pościeli, miała być inna gładka z aplikacją, jednak zostałam przekonana do tej z morelowymi miskami.
Załączniki
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Fajnie ten pasek z plażą wyszedł... mozna się poczuć jak na wakacjach
magda102
wiolan fajnie to może i wyszedł.... kurde pięknie wygląda na żywo, bo te fotki to koszmar zero koloru i jeszcze tak ciemno. Border jest super z tych grubszych tapet i jest bardzoooo szeroki. Te miśki na tej plaży są urocze, ale tego też nie widać.....Fajnie ten pasek z plażą wyszedł... mozna się poczuć jak na wakacjach
Kamil natomiast wybrał sobie border z końmi. Teraz nad łóżkiem ma tak jak w takiej wiejskiej chacie, klimacik.....
magda102
Ok dorzucę jak mnie wypuszczą... chyba, że chcecie szpitalne ściany w kolorze różMagda, klimat wakacyjny jak nic ale musisz nam jeszcze coś później dorzucić i- ja na przykład- konie u Kamila też chętnie obejrzę
Ale wiocha.....
reklama