Anek82
Fanka BB :)
nimfii -dziś Zosia dostałą trzecią porcję dyni z ziemniakiem. Od jutra przed 3 dni będzie dostawała śliwkę z Hippa. Potem 3 dni jakieś warzywa.... a potem zobaczę... Damy radę mamuśka z tymi zaparciami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie nawet smoczek z butelki do soczku jest zabarwiony od soku marchewkowego z jabłkiem i dyniąŚliniak to mam foliowy a i tak cały zafarbowany od marchwi.
Wasze dzieci też tak wszystko wypluwają jak jedzą?
Moja lubi jeść ale tak nie za bardzo chyba jeszcze sobie z tym radzi
Ja również przy wprowadzaniu marchewki zaczęłam od soczku. U nas kupka codziennie.
My zawsze jemy przed 12 jakoś czyli 2 karmienie licząc z rana :-)
Dziewczyny a mam pytanko jak wy podgrzewacie te sloiczki?? w mikrofali czy moze bawicie sie z woda w garnuszku i wkladacie do niego sloiczek i podgrzewacie tak??
marttika a u nas dynia to najlepsze dobrodziejstwo świata jak małej coś nie smakuje to dorzucam trochę dyni z ziemniaczkiem z hippa właśnie i jest oki a są już mamy które dają mięsko i ryby dla maluszków? U nas już indyk i łosoś przetestowany pozytywnie, jutro chyba dam potrawkę z królika z ziemniakiem
zgadzam się... chociaż rozmawiałam z koleżanką która będzie inspektorem ds upraw ekologicznych i nabrałam zaufania do certyfikowanej żywności, tylko jeszcze nie rozejrzałam się gdzie ją w okolicy kupięCo do warzyw itp. "od gospodarza" to niestety nie można ufać nikomu chyba że samemu się wyhoduje....jedno mówią a drugie robią...Poza tym żadne warzywa nie są pozbawione chemii, gleby sa zanieczyszczone i z nich wszystko przenika...szczególnie do warzyw, króre mają korzeń jadalny.
Dziewczyny co mają(ich dzieci) skazę białkową....czy robili Wam 9dzieciom) jakieś testy na potwierdzenie czy tak "na oko"??? Jak u dzieciaków z policzkami...Ja swojego smaruję maściami cudami a poliki ma czerwone jak chłop ze wsi...
Nimfii a taka kupka zbita jak u starego ale zrobiona bez płaczu i prężenia się tez ma mnie martwić??
nimfii - była dziś wieczorem pięęęęęęęękna kupka twardawa, ale bez płaczu Zosia zaczęła śpiewać, jak już ją zrobiła;-)