reklama
ankusch
Fanka BB :)
Kochana niestety nie tylko smażoną :-)Jesli masz jakis przepis ma mirunke (poza smażeniem w panerce) to podaj na książke kucharska
Anek u nas też oki :-)
My mamy dostęp pewnych jaj od teściowej i gołębi bo mój tato hoduje :-)
pepsi właśnie słyszałam o tych kurczakach i się wstrzymuję z podawaniem.
Ostatnia edycja:
onanana
Ankusch fajnie to wyszło z tymi jajami A gołębie jaja tez się je?? nie znam się...
Anek bardzo się cieszę ze dynia smakowała. Dla mnie to jedna ze smaczniejszych zupek. Najgorsza była ziemniaczek ze szpinakiem... A kiedy zaczyna boleć brzuszke niesttey nie wiem. NIby reakcję kilka dni trzeba obserwować ale nie wiem po jakim czasie może się coś objawiać.
Anek bardzo się cieszę ze dynia smakowała. Dla mnie to jedna ze smaczniejszych zupek. Najgorsza była ziemniaczek ze szpinakiem... A kiedy zaczyna boleć brzuszke niesttey nie wiem. NIby reakcję kilka dni trzeba obserwować ale nie wiem po jakim czasie może się coś objawiać.
Anek82
onanana - te kila dni to są chyb na wysypkę - reakcję alergiczną. Wydaje mi się, że jeśli coś zaszkodzi, ale nie uczuli a są problemy z trawieniem "tylko" to właśnie boli brzusio... Zastanawiam się, czy są to 2, może 3 h? Dzidziek podobno trawi właśnie 3 h... Może jak przez ten czas się nie drze, tzn. że danie się przyjęło? Ehhhh ciemna masa ze mnie z tym wprowadzaniem pokarmów
ankusch
Ankusch fajnie to wyszło z tymi jajami A gołębie jaja tez się je?? nie znam się...
Kochana nie tylko jaja:-) ale i mięsiwo Chcesz to mogę ci wysłać poczta gołębia ubitego
mirelka mi ostatnio koleżanka opowiedziała historię gdzie spotkała kobietę która powiedziała że przez obiadki gerbera z kurczaka jej małej córeczce pękł torbiel na jajniku i miała operację a endykrolog od razu na wstępie ją zapytał czy dawała małej obiadki z tej firmy...czyli i tam coś może być.
onanana
Ankusch koniecznie. na pewno będzie pyszne hehe
Anek wiesz co, ja tez jestem ciemna masa i szczerze mówiąc olałam schemat tylko patrzę na moje dziecko i staram się odczytać jej potrzeby. dziś zajadała się chrupkiem kukurydzianym i strasznie jej smakował. Kupki robi co 2-3 dni ale bez problemu, także chyba wszystko narazie jest ok. Nie wiem tylko jak to zrobimy żeby nie piła cysia jak ja będe w pracy bo teraz mimo sporych juz porcji jedzonka nadal chce cysia...
Anek wiesz co, ja tez jestem ciemna masa i szczerze mówiąc olałam schemat tylko patrzę na moje dziecko i staram się odczytać jej potrzeby. dziś zajadała się chrupkiem kukurydzianym i strasznie jej smakował. Kupki robi co 2-3 dni ale bez problemu, także chyba wszystko narazie jest ok. Nie wiem tylko jak to zrobimy żeby nie piła cysia jak ja będe w pracy bo teraz mimo sporych juz porcji jedzonka nadal chce cysia...
reklama
ankusch
oki dasz adres ja z tatem zagadam i będzie gołąbek A tak serio wiesz jaki pyszny jest rosół.
Moja kopki robi codziennie ale ostatnio mało mi cyca chce ja jej proponuję a ona się odwraca wypije 2,3 łyki i styka ale wszystko ją interesuje obok i może dlatego.
Moja kopki robi codziennie ale ostatnio mało mi cyca chce ja jej proponuję a ona się odwraca wypije 2,3 łyki i styka ale wszystko ją interesuje obok i może dlatego.
Podziel się: