reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik żywieniowy-nowe smaczki dla maluszka

Margana tak mi sie wlasnie wydaje,tak jak napisalas:tak:
Moj Maciek zaczal pic wode wlasnie przy stalych posilkach,ale to juz wtedy kiedy mleko pil raz dzinnie.
Jakos niezbyt mocno nalegalam na ta wode,soki i herbatki tez pil,ale teraz wode bardzo lubi i czesto pije,nawet czesciej woli wode od soczku czy herbaty.

reklama
pepsi pytałaś kiedy tutaj wprowadzja gluten, otóż pytałam i robią to -niezależnie od formy karmienia-po ukończeniu 6 miesiąca życia. Oni dodają po prostu chleba do zupki jarzynowej...

margana no wlasnie moj Maciek tez pije wode nawet chetnie. z tym ze on bardzo malo roznorodne pokarmy je wiec teraz to ja wole mu podawac nawet soki owocowe do picia zeby mial jakies witaminki w napoju chociaz. On owocow i warzyw nie chce jesc.... Mimo iz jeszcze rok temu je uwielbial. Wszystko moze sie pozmieniac jeszcze setki razy.

Cesky vyrobek :-)
Pepsi w jakiej formie zamierzasz dawać Lence kaszkę. Ja chyba przy wieczornym karmieniu dodam do mojego mleczka. Ty planujesz dawać gluten później ( w 6 miesiacu), to pewnie z zupką juz podasz?

dzieki dziewczyny za odpowiedzi!
Kurcze to tylko moja panna taki zarlok ?:szok:

Madzia Franciszek zjada 180ml 4 czasami 5 razy dziennie plus ok 50 ml warzywka lub owocku. Niestety nic nie pije, żadnej herbatki, soczku, nie chce i nie wiem co z tym zrobić, płacze jak próbuje mu dać.

Angun, zastanawiam się nad dwiema możliwościami. Pierwsza, że zacznę jak Lena skończy 5 miesięcy i będę robić na wodzie i dodam troszkę mojego mleka żeby rozrzedzić. Druga, że zacznę po skończeniu 6 miesięcy. Nadal się waham, czytam i konsultuję.

reklama
Do góry