reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik urody kwietniówek

Matahari ma rację, poza tym po trzech czterech użyciach będą odrastały zdecydowanie wolniej. Ja po razie nie mam nóg w czarne kropki, włoski są jaśniejsze.

Basia pewnie co kosmetyczka to opinia ale ja nie wiem jak w takim razie one znikają, wchłaniają się? Zawsze słyszałam,że sie przekłuwa i wyciąga.

reklama
Mnie też kosmetyczna przekłuwała. Chyba chodzi o to, żeby samemu tego nie robić, bo trzeba umiejętnie i higienicznie. ;D
Basia - to co, że śpioch, ale może się nie wysypia? Śpioch to znaczy, że więcej potrzebuje niż przeciętny człowiek. Chyba Paulina to moja bratnia dusza. ;D

hmmmmmmmmm
o kaszakach opowiadała mi moja kosmetyczka
super hiper Pani Jadzia
bardzo ją lubie i czuje w kosciach, że ona tak z powołania.........................
(z taka pasją o tych kaszakach opowiadała)
Ale żeby nie przedłużać,
mówiła, że kaszaki to poprostu malutkie torbiele
(czyli pod skórą w torebeczkach zbiera się ::)
cośtam)
i faktycznie należy je przekłuwać

Dzisiaj miałam dzień dobroci dla stóp 8)
(zgłosiłam sie na pedicure) po sąsiedzku
i moje stopy są takie piekne,
że mam ochotę je całować ;D

Dzisiaj miałam dzień dobroci dla stóp
(zgłosiłam sie na pedicure) po sąsiedzku
i moje stopy są takie piekne,
że mam ochotę je całować
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ziuta a gdzie chodzisz do kosmetyczki? może ja teztam się przejdę....
moja ostatnia k.to tak mnie spaprała że potem rok się leczyłam u dermatologa,
teraz to trochę im nie ufam i boję się że sytuajca się powtórzy,
ja mam dziwną skórę

Aniu, Ty masz bardzo ładną cerę. Wiem, widziałam. :) Możesz zaoszczędzić na takich wizytach. Ja byłam kilka razy w życiu i powinnam częściej, ale leniwiec jestem i nie przepadam za tym...

Margot bardzo dziekuje. jestem mile połechtana ;D
Ziuta moje stopy przeczytały o twoich i drą sie na mnie, że one też chcą. Zazdrosne cholery. I co ja mam z nimi zrobić. Chyba się wieczorkiem nimi zajmę, bo jeszcze się zbuntują i przestaną mnie nosić ;D
Ale na drugi raz pisz jakimś szyfrem ;D

hmmmmmmmm
stopy odświezyłam bo wesele, potem nad morze
a kosmetyczka naprawdę fachowa,
znajomy ma problemy i odwiedzał kilka krakowskich "specjalistek" i dermatologów
a Pani Jadzia bardzo mu pomogła,
przyjeżdża do niej aż z Kurdwanowa
a gabinet ma na Fabrycznej

reklama
ojojojojojjjjj ja tez u kosmetyczki wieki nie byłam.....
a musze się przejść oj musze
:p :p :p

zakupiłam wreszcie nair wysmarowałam nogi i d....
rzeczywiście było troche lepiej niż innymi kremami ale i tak nie do końca
bo miejscami zostały plamy włosków
ale jeszcze się łusze że źle krem nałożyłam,, w każdym razie zakupiłam znów 2 saszetki i będę próbowąć!!!!

Do góry