reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kącik urody kwietniówek

Matahari ma rację, poza tym po trzech czterech użyciach będą odrastały zdecydowanie wolniej. Ja po razie nie mam nóg w czarne kropki, włoski są jaśniejsze.

Basia pewnie co kosmetyczka to opinia ale ja nie wiem jak w takim razie one znikają, wchłaniają się? Zawsze słyszałam,że sie przekłuwa i wyciąga.

reklama
Mnie też kosmetyczna przekłuwała. Chyba chodzi o to, żeby samemu tego nie robić, bo trzeba umiejętnie i higienicznie. ;D
Basia - to co, że śpioch, ale może się nie wysypia? Śpioch to znaczy, że więcej potrzebuje niż przeciętny człowiek. Chyba Paulina to moja bratnia dusza. ;D

hmmmmmmmmm
o kaszakach opowiadała mi moja kosmetyczka
super hiper Pani Jadzia
bardzo ją lubie i czuje w kosciach, że ona tak z powołania.........................
(z taka pasją o tych kaszakach opowiadała)
Ale żeby nie przedłużać,
mówiła, że kaszaki to poprostu malutkie torbiele
(czyli pod skórą w torebeczkach zbiera się ::)
cośtam)
i faktycznie należy je przekłuwać

Dzisiaj miałam dzień dobroci dla stóp 8)
(zgłosiłam sie na pedicure) po sąsiedzku
i moje stopy są takie piekne,
że mam ochotę je całować ;D

Dzisiaj miałam dzień dobroci dla stóp
(zgłosiłam sie na pedicure) po sąsiedzku
i moje stopy są takie piekne,
że mam ochotę je całować
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ziuta a gdzie chodzisz do kosmetyczki? może ja teztam się przejdę....
moja ostatnia k.to tak mnie spaprała że potem rok się leczyłam u dermatologa,
teraz to trochę im nie ufam i boję się że sytuajca się powtórzy,
ja mam dziwną skórę

Aniu, Ty masz bardzo ładną cerę. Wiem, widziałam. :) Możesz zaoszczędzić na takich wizytach. Ja byłam kilka razy w życiu i powinnam częściej, ale leniwiec jestem i nie przepadam za tym...

Margot bardzo dziekuje. jestem mile połechtana ;D
Ziuta moje stopy przeczytały o twoich i drą sie na mnie, że one też chcą. Zazdrosne cholery. I co ja mam z nimi zrobić. Chyba się wieczorkiem nimi zajmę, bo jeszcze się zbuntują i przestaną mnie nosić ;D
Ale na drugi raz pisz jakimś szyfrem ;D

hmmmmmmmm
stopy odświezyłam bo wesele, potem nad morze
a kosmetyczka naprawdę fachowa,
znajomy ma problemy i odwiedzał kilka krakowskich "specjalistek" i dermatologów
a Pani Jadzia bardzo mu pomogła,
przyjeżdża do niej aż z Kurdwanowa
a gabinet ma na Fabrycznej

reklama
ojojojojojjjjj ja tez u kosmetyczki wieki nie byłam.....
a musze się przejść oj musze
:p :p :p

zakupiłam wreszcie nair wysmarowałam nogi i d....
rzeczywiście było troche lepiej niż innymi kremami ale i tak nie do końca
bo miejscami zostały plamy włosków
ale jeszcze się łusze że źle krem nałożyłam,, w każdym razie zakupiłam znów 2 saszetki i będę próbowąć!!!!

Do góry