reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik urody kwietniówek

Aga daje daje, tylko u mnie cierpliwosci starcza na dwa tygodnie góra.

Ja kocham escape Kevina Claina, słodki, ciężki zapach, raczej wieczorowy ale mmmmmm rozpływam się przy nim, mój mąż też. Taki lżejszy, dzienny lubię Miracle Lacome i niebieskie kenzo.

reklama
tak,tak, fryzjer za darmoche i to ponoć obcinaja jakieś polskie znakomitości , to było szkolenie ogólnopolskie,
fryzurka nie jest zła , ja pk prostu przywykłam to zwykłych , prostych włosów spiętych w kucyk,
ale coraz lepiej się czuje z takimi włosami,
jeszcze nie wiem czy pójdę to jutro poprawiac,
na pewno bedę na nastepnym szkoleniu w marcu ,
zaryzykuje kolejny eksperyment.

Ania chyba się do Ciebie uśmiechnę :-)

No to się uśmiechaj! Zakumałam, coś pokombinuję :tak:
Dzięki za rady z maskami. Ale wiesz, takie trzygodzinne siedzenie i drugie mycie -kiedy na to znaleźć czas? Musiałabym się NAPRAWDE postarać. No ale dobrze wiedzieć, że jest wyjście.

Ja też uwielbiam ten zapach.
Chociaż go nie używam.
Ale ja dopiero niedawno zaczęłam używac zapachów, odrobinkę. I mam jakąś lekką, cytrusową wodę toaletową Yves Rocher, na przemian z wodą toaletową Salvadora Dali.
Wcześniej zapachy mnie jakoś drażniły, stosowałam tylko bezwonne antyperspiranty.

Margot z czasem przestaniesz czuć, ja czuję tylko jak zakładam na siebe noszony już ciuch :-)
Claina uwielbiam w wydaniu damskim, ale męski też niczego sobie, a dla odmiany Salvador kojarzy mi się z kolei z moim mężem bo pachniał nim jak się poznaliśmy i dla mnie jest to zapach wyjątkowy i ropoznawalny na koncu swiata :-)
Tośmy się Warszawianki dobrały z zapachami hihi

reklama
Do góry