reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik urody kwietniówek

reklama
właśnie mąż mi zrobił niespodziankę i kupił mi oliwkę hydrofilną
wkład wchodzą olejek z alg laminaria, olejek sezamowy i macadamina, balsam copaiba
coś takiego jest na etykiecie
mocno się zdziwiłam bo po raz pierwszy coś takiego widzę, a żona kolegi zachwalała sobie to i mój m. postanowił mi kupić:-)

a mój mi przyniósł jedną gałązkę bzu :dry:

Agula widzisz jak dobrze wolne soboty działają na Twojego m. ;-):laugh2::laugh2::laugh2:.

jagoda wybacz ale rozbawiłaś mnie do łez :-D:-D:-D:-D uwielbiam twoje wstawki

agula nie używałam i też pierwszy raz słyszę o czymś takim

używała któraś oliwki hydrofilnej do demakijażu??????
O matko! A cóż to za oliwka ??? Pierwszy raz słyszę o oliwce do demakijażu.
Agula, a jak ona w ogóle wygląda ?

Jagoda :-D :laugh2::-D

Już wiem jak wygląda, znalazłam w necie. Firmy "Bielenda" tak ?
Ciekawe czy dobra. Wypróbuj i daj znać czy warto ja zakupić.

Zakupiłam sobie ten balsam brązująco - ujędrniający NIVEA i powiem, że rzeczywiście widzę różnicę w kolorze :tak:.
Skóra po NIVEA jest tak jak pisała Agask w odcieniu brązu :-).
No i jestem zadowolona :-).

reklama
Dziewczyny poradźcie mi coś na uporczywy cellulit, plisss.
Kupiłam jakieś dwa miechy temu z firmy ives rocher na cellulit preparat ( już nazwy nie pamiętam ), taki w czerwonym opakowaniu z azjatyckim napisem. Jakieś serum, czy coś w tym rodzaju. Zapłaciłam 77 zł. Pani mnie zapewniała, że skórka pomarańczowa zniknie na pewno. No i co ??? No i nic :no:.
Czy w ogóle jest coś skutecznego ???

Do góry