reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych pociech

reklama
Anastazzja- śliczny pokoik dla Hani. Zazdroszczę:-). My na naszych wynajętych 50m2 za dużego pola manewru nie mamy dla niuni.Będzie z nami w sypialni.A jak się uda Nam na swoje pójść, to wtedy będzie mieć swój pokoik:). Ja czekam na łóżeczko,które mam od koleżanki dostać w grudniu i zacznę aranżować kącik.

Ostatnia edycja:
ja też własnie na moje łóżeczko czekam:D ale musi stanąć tam gdzie teraz komputer, więc pewnie będziemy z rozłożeniem go zwlekać do ostatniej chwili:D i nie wiem co z tym kompem wtedy zrobić:p

Vilejka, no my też się pozbyliśmy starego komputera stacjonarnego, żeby zrobić miejsce w naszym pokoju na łóżeczko, zostało jeszcze biurko do usunięcia, ale to w grudniu... W odległej przyszłości przeprowadzka, tak żeby każde dzieciątko miało osobny pokój.

Pokoik bardzo mi się podoba:)my dopiero w grudniu, tak gdzieś myślę, że w połowie miesiąca zaczniemy skręcać mebelki (łóżeczko i komoda). Ale póki co Jaś będzie miał kącik w naszej sypialni:tak:może w przyszłości pomyślimy o większym mieszkanku, teraz mamy 47 m2 i jeszcze możemy się nacieszyć dużym łóżkiem w sypialni;-)

reklama
ej no laski 46m, 50 m toż to willa w porównaniu do mojego, tak serio te 10 m by się przydało, wogóle marzy mi się kiedyś mieszkanie 3 pokojowe (wystarczyłoby 50 m na te 3 pokoje)jakbym miała 2 dzieci ale raczej to nie doczekanie,to będzie moje a nie banku dopiero za 27 lat ale może kiedyś uda się zamienić z dopłatą i z dodatkowym kredytem na większe- pomarzyć można:-D

Do góry