reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych pociech

Anastazjaa - fajnie sobie to wszystko zorganizowałaś i fajnie że macie tak życzliwych ludzi wokół siebie którzy pomogą. O matuś słodka-przenajświętsza! a co to za potworek w tym śpiworku ??? :-D
Łóżeczko bardzo ale to bardzo mi się podoba, takie delikatne i fajnie że macie sporo miejsca.

My w tym tygodniu lub następnym bierzemy się za urządzanie pokoiku, wszystko kupione czeka w garderobie aż tata K pomaluje pokój i poustawia to wszystko wg. mojego planu :-) jak zrobimy pokoik to wstawię zdjęcia.

reklama
Anastazja kącik przepiękny!! fajnie że macie tylu życzliwych osób wkoło siebie :) to się bardzo ceni! :)
u mnie podobnie z urządzaniem.. też staraliśmy się jak najtańszym kosztem.. i tak jak pisałaś, później jak będzie Maluszek troszkę większy to wtedy mu się zrobi super pokoik :)

Kasia...to maskotka dla Hani od kogoś tam:p sponge bob? czy jakoś tak:p

a co do wielkości pokoju to w sumie jak się wprowadziłam to mały mi się zdawał, ale to dlatego, że jak mieszkałam w moim domu to miałam pokój na poddaszu, który miał prawie 40 m2, później w mieszkaniu babci okupowałam dwa pokoje, a każdy miał po 20 m2, a całe mieszkanie prawie 130m2:p więc jak tutaj się wprowadziłam (mieszkanie ma prawie 80m2) to wydawało mi się "strasznie małe":p

Ostatnia edycja:
Vileyka....prawdopodobnie tak:p szczególnie, że ja jeszcze do wysokich stropów jestem przyzwyczajona:D:D:D

Kasia:D spoko:D jutro "bobowi" trzasnę słit focię:p

reklama
Do góry