reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszych pociech

a oto mój Haniny kącik:) może nie jest nie wiadomo jak cudny (gdybym nie była ograniczona finansowo to by inaczej to wyglądało:D ale postanowiłam oszczędzać jak się da, a później jak Hania będzie miała własny pokój to odpalić jej super terytorium), bo wszystkie meble są domowe-biurko przerobiłam na przewijak, komoda była w mieszkaniu, łóżeczko-moje cudo:) dostaliśmy od koleżanki z bb....(Aniu jeśli to czytasz to jeszcze raz Ci bardzo dziękujemy za super prezent!!!), obrazek jest od Wujka i Dziadka P. (wujek P. kolekcjonuje gadżety z myszką miki), to coś zielonego na ścianie kupiła mama P. (jest super:D w pierwszej "szufladzie" będą pieluchy, drugiej chusteczki do mycia, a w trzeciej kosmetyki do pielęgnacji), ciuszki w 90% kupiła teściowa, wózek moja siostra, moja mama ma jeszcze troszkę ciuszków dla Hani u siebie (ale kazałam się jej wstrzymać z zakupami po tym jak zobaczyłam ile ubranek Hania ma od babci Joli), moi rodzice kupią mi leżaczek w ramach prezentu na święta (o to prosiłam:D), teściowa chce kupić łóżeczko turystyczne i taki specjalny śmietnik na pieluchy co zapach zatrzymuje:)
my z P. kupiliśmy tylko jakieś pierdoły + rzeczy apteczne, ale i tak wyszło 1000 zł jak wczoraj podliczyłam:):)

muszę jeszcze wstawić fotel "do karmienia" (poprosiłam o fotel w którym zawsze siedziałam u mojej Cioci-tej co się opiekowałam), bo jest mega wygodny i dobrze mi się kojarzy:) rozsiadałam się w nim i piłam kawkę zagryzając słodkościami i słucham opowieści mojej starszej Pani:) no i chcemy jeszcze zakupić lampkę i powiesić nad przewijakiem, żebym w nocy widziała co robię (chociaż żarówka będzie BARDZO słaba, żeby maluszka nie rozbudzać)

a jeszcze rzeczy pod biurkiem chcę popakować w jakieś ładne pudełeczka;) ale jeszcze takowych nie znalazłam:D

Ostatnia edycja:
reklama
a dziękuję bardzo:) mi w sumie też się podoba:):) szczególnie, jeśli pomyślę, że wszystko jest z "innej parafii":D ale stwierdziłam, że nie ma co kasy wydawać póki co:):) szczególnie, że małej to będzie bez różnicy:D

Dorotka, poważnie?:D:D bo powiem Ci, że ten kombinezon moja mama w lumpie dorwała i myślałam, że jest jedyny w swoim rodzaju:D:D:D:D jak większość ciuchów z lumpa:D

reklama
Ja go kupiłam dla Szymonka na allegro z tych samych powodów - też mi się wydawał wyjątkowy:-D i taki jest :-D
Gruby kocyk do wózka i dawał radę nawet jak był mróz

Do góry