reklama
Irma, a jak to wygląda? I jaka marka samochodu daje taką opcję?
my mamy VW sharan , siedzenie się unosi do góry, z oparcia opuszcza się środkową klapkę pod którą są pasy dla dziecka, wygląda to tak jak prezentują to na tej stronie, z tą różnicą że nasz ma jeszcze takie ograniczniki w koło głowy dziecka jak zwykłe foteliki dziecięce
VW SHARAN,SEAT ALHAMBRA,FORD GALAXY 00-07ROK FOTEL (370460509) - motoAllegro
a my mamy ramatti i jesteśmy bardzo zadowoleni, dziwne u was z tym styropianem...szczerze mówiąc ja nawet nei wiedziałąm że tam jest styropian...o tym że może być fotelik w siedzeniu tez nie miałam pojecia... to Iza jeździ z przodu?
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a my mamy ramatti i jesteśmy bardzo zadowoleni, dziwne u was z tym styropianem...szczerze mówiąc ja nawet nei wiedziałąm że tam jest styropian...o tym że może być fotelik w siedzeniu tez nie miałam pojecia... to Iza jeździ z przodu?
Baska a tapicerki nie prałaś dotąd?
W deltimie tych do roku też był styropian i po naszym uzytkowaniu ( czyli po 3 dzieciach łącznie tez pękł). Wczoraj również sprawdziła ramattiego moja kuzynka (oni maja dwa lata, i okazało sie to samo nawet w tym samym miejscu).
A jak rozmawialam z pracownikiem z firmy to wcale sie nie zdziwil i kazała wysłac i dadza nowy.
basienka33
Początkująca(y)
Irmaa ,my własnie kupilismy tydzien temu samochód taki jak ty i sa dwa foteliki z tyłu ale jeszcze nie ssadzałam Zuzki w nich .my tez mamy ramatti musze wyjac i sprawdzic styropian
a co do kupowania na allegro to kolega który zajmuje sie sprzedarza fotelików powiedział z lepiej kupic tanszy niz uzywany
a co do kupowania na allegro to kolega który zajmuje sie sprzedarza fotelików powiedział z lepiej kupic tanszy niz uzywany
to Iza jeździ z przodu?
nie te fotele są z tyłu:-)
reklama
Ja akurat nie prałam tapicerki bo co prawda Karol jeździ w nim od roku ale nie za dużo i raczej nie je i nie pije w samochodzie i jakoś nie było takiej potrzeby - wizualnie jest czyściutka chociaż przed wakacjami przydałoby się ją odświeżyć...