reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jeżdżę bezpiecznie czyli wszystko o fotelikach

ja mam firmy zooty - tez jestesmy baardzo zadowoleni:tak:..on jest chyba tez do 25 kg..ale to musze jeszcze sprawdzic na necie, bo nie jestem pewna:baffled:

reklama
Irma, a jak to wygląda? I jaka marka samochodu daje taką opcję?

my mamy VW sharan , siedzenie się unosi do góry, z oparcia opuszcza się środkową klapkę pod którą są pasy dla dziecka, wygląda to tak jak prezentują to na tej stronie, z tą różnicą że nasz ma jeszcze takie ograniczniki w koło głowy dziecka jak zwykłe foteliki dziecięce
VW SHARAN,SEAT ALHAMBRA,FORD GALAXY 00-07ROK FOTEL (370460509) - motoAllegro
moz-screenshot.jpg

a my mamy ramatti i jesteśmy bardzo zadowoleni, dziwne u was z tym styropianem...szczerze mówiąc ja nawet nei wiedziałąm że tam jest styropian...o tym że może być fotelik w siedzeniu tez nie miałam pojecia...:) to Iza jeździ z przodu?

a my mamy ramatti i jesteśmy bardzo zadowoleni, dziwne u was z tym styropianem...szczerze mówiąc ja nawet nei wiedziałąm że tam jest styropian...o tym że może być fotelik w siedzeniu tez nie miałam pojecia...:) to Iza jeździ z przodu?

Baska a tapicerki nie prałaś dotąd?

W deltimie tych do roku też był styropian i po naszym uzytkowaniu ( czyli po 3 dzieciach łącznie tez pękł). Wczoraj również sprawdziła ramattiego moja kuzynka (oni maja dwa lata, i okazało sie to samo nawet w tym samym miejscu).
A jak rozmawialam z pracownikiem z firmy to wcale sie nie zdziwil i kazała wysłac i dadza nowy.

co więcej powiem wam ze ludzie z takim pekniętymi styropianami sprzedaja na allegro...i co jeszcze dziwniejsze znajdują się kupujący:szok: a własnie to styropian powoduje ze fotelik jest stabilny

My też mamy ramatti ale styropianu nie jest dużo w tym foteliku i jak narazie nie pękł a jest naprawdę często używany i na dalekie trasy także ja jestem zadowolona

Irmaa ,my własnie kupilismy tydzien temu samochód taki jak ty i sa dwa foteliki z tyłu ale jeszcze nie ssadzałam Zuzki w nich .my tez mamy ramatti musze wyjac i sprawdzic styropian
a co do kupowania na allegro to kolega który zajmuje sie sprzedarza fotelików powiedział z lepiej kupic tanszy niz uzywany

reklama
Ja akurat nie prałam tapicerki bo co prawda Karol jeździ w nim od roku ale nie za dużo i raczej nie je i nie pije w samochodzie i jakoś nie było takiej potrzeby - wizualnie jest czyściutka chociaż przed wakacjami przydałoby się ją odświeżyć...

Do góry