Mamobartusia jesli bezpieczenstwo jest na pierwszy miejscu to ja bym polecala blizej przyjrzec sie dwom modelom Roamer Duo Plus alb Maxi Cosi Priori Fix. Oba niestety dosc kosztowne ale w testach bezpieczenstwa stoja na czolowych pozycjach (mysmy sie tym glownie kierowali jak tez praktycznoscia uzycia - ale to byl faktor drugoplanowy). Ogolem foteliki z systememe isofix sa duzo stabilniejsze i lepsze jesli chodzi o bezpieczenstwo. My wybralismy Roamera.
Nie wiem czy Kiddy life pro ma isofix ale w testach tez jest bardzo dobrze oceniany i ma jedna zalete - jest do 36 kilogramow podczas gdy dwa wyzej przeze mnie wymienione jedynie do 18 - tak wiec cenowo jest duzo kozystniej zakupic Kiddy life pro. Fakt, ze nadal to spory wydatek ale juz na dluzsze lata:-)
Nie wiem czy Kiddy life pro ma isofix ale w testach tez jest bardzo dobrze oceniany i ma jedna zalete - jest do 36 kilogramow podczas gdy dwa wyzej przeze mnie wymienione jedynie do 18 - tak wiec cenowo jest duzo kozystniej zakupic Kiddy life pro. Fakt, ze nadal to spory wydatek ale juz na dluzsze lata:-)