reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jeżdżę bezpiecznie czyli wszystko o fotelikach

reklama
Kupiliśmy Wojciaszkowi nowy fotelik:-). I od ostatniego weekendu jeździ przodem do kierunku jazdy w foteliku Maxi Cosi. Sponsorzy to dziadkowie :-)

A my Matiemu po zachwalaniu dziewczyn z forum kupilismy w koncu fotelik Ramatti i jestesmy bardzo zadowoleni, Mati uwielbia w nim jedzic i ostatnio zasnal nawet na ponad 3 godziny jak wracalismy znad morza...

u nas tez ramatti spisuje się super, i jak pomysle o marudzeniu podczas jazdy deltimem, to załuje, że wczesniej nie kupiłam, skończyło się wyginanie, steki i jeki, Otylka z zadowoleniem podziwia swiat.

U nas - nie zapeszyć - też. W poniedziałek jechaliśmy ponad 3h bez postoju, z czego Karol spał tylko 50 min i obyło się bez marudzenia...oby tak zawsze!!! No bo w piątek znów ruszamy

my fotelik polecamy firmy zoot - sprawdzalisy i ma te same funkcje co ramatti - brdzo podobne, a troszkę teanszy

Do jakiej wagi macie foteliki, bo mój jest do 13 kg a Kubas ma 12,9 więc chyba czaj już rozejżeć się za nowym :baffled:

my mamy taki od 9kg do 36... ale ja tam kilogramami sie nie sugeruje...ja to na wzrost patrze...Mo te cale kilogramy to taki pic na wode,fotomontarz...Jak bym na nie patrzyla to Noemi do dzis moglaby jezdzic w tym pierwszym foteliku-nosidelku:-D

No ja też zasugerowałam się dziewczynami i kupiłam ramatti wenus i ... jestem bardzo zadowolona fotelik jest super a Sandra przy pierwszej przejaźdxce smiała się w głos niewiem chyba z tego powodu ze wreszcie coś widzi :-D:-D:-D
Mój pierwszy fotelik to też był ramatti i był chyba do 11 kg a Sandra ma teraz 10,5 kg ale nie wiem czy wytrzymałaby te podróż nad morze w tym malutkim foteliku --- chyba nie a tak to siedziała sobie wygodnie albo spała bo fajnie się rozkłada albo bawiła zabawką i naprawde podróż zniosła wyjątkowo aż bylismy zaskoczeni
wszystkim co jeszcze nie maja polecam ramatti wenus :tak:

reklama
Do góry